Ковбаса домашня українська зі свинини

напівфабрикат швидкозаморожений

258.00 грн.
Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: свинина напівжирна (стегно, лопатка, задня частина), сало хребтове свиняче, вода питна фільтрована, часник свіжий, гірчиця в зернах, оболонка натуральна, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Алергени підкреслено.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 14,3 г (g), жири 30,8 г (g), вуглеводи 3,7 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1461 кДж (kJ) / 349,2 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Домашня ковбаса зі свининою – традиційна українська страва, яку ви можете завжди побачити на застіллях та пишних заходах у нашій країні. Без таких м'ясних виробів, також не обійдеться, жодне національне свято чи сімейну вечерю на селі.

Українську домашню ковбаску зі свининою так приємно їсти вприкуску з апетитними картопляними зразами з грибочками, варениками з лівером, тефтелями, борщем із фрикадельками, галушками або лінивими варениками, як і з іншими улюбленими стравами нашої національної кухні.

Ковбаса домашня зі свининою українська в натуральних кишках для справжніх гурманів

Раніше домашні ковбасні вироби були присутні на столі українських сімей набагато частіше, ніж сьогодні. Люди самостійно виготовляли цю смачну страву зі свинини вдома, за старовинними рецептами і були впевнені в її відмінних смакових якостях.

Ковбаса українська домашня у натуральних кишках, як правило, складається зі свинячого, яловичого чи курячого м'яса, шматочків свинячого сала, солі та різних спецій на смак. Загортають її в оболонку свинячу натуральну, тобто спеціальним чином вироблену, очищену та промиту кишку.

Цей український національний продукт із свинини відрізняється від заводського тим, що натуральну кишку можна вживати разом із м'ясом, а плівку на заводській ковбасці, як правило, необхідно знімати та викидати. У цій же шкірці зосереджена і вся смакота української домашньої ковбаси. Оболонка хрумка, має ніжний золотистий колір і за рахунок неї, усередині зберігається більше спецій і м'ясного соку з усієї страви, навіть за різних способів приготування. Ніжний і такий привабливий аромат цієї національної їжі, відразу ж викликає почуття голоду і ваш шлунок вимагає її спробувати. 

Де купити свіжу домашню українську ковбаску зі свинини у Києві недорого з доставкою

  • На нашому сайті домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота ви можете замовити та купити домашню ковбасу українську ручного виготовлення недорого та досить швидко.
  • Ми пропонуємо швидку доставку по Києву вашого замовлення з нашого асортименту меню в надійній пінопластовій упаковці.
  • Ми впевнені в якості своїх страв, тому що ретельно перевіряємо всі інгредієнти для них.
  • Без сумніву, ми використовуємо лише свіжі продукти та перевірені способи приготування для створення ідеальних домашніх напівфабрикатів та української домашньої ковбаски у тому числі.
  • До того ж, ми ніколи не використовуємо консерванти та підсилювачі смаку, наші по-домашньому зроблені напівфабрикати проходять, лише процес шокової заморозки після доведення їх нашими кухарями до напівготовності.

Яка зараз ціна домашньої української ковбаси зі свинини за 1 кг київ у нашому магазині напівфабрикатів ТМ Смачнота

  • Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому для нас якість понад усе і це не порожній звук.
  • Ваша страва буде відповідати всім стандартам та вимогам, а ціна за кілограм ковбаси домашньої української зі свинини вас приємно здивує.
  • Для ознайомлення з усіма подробицями, а саме фото, вага, вартість, характерні риси, доставка по Києву, склад напівфабрикату можна знайти в конкретній картці товару на нашому сайті.
  • Якщо ви вирішили відвідати наш інтернет магазин ТМ Смачнота, оформити замовлення і купити наші м'ясні, курячі, індича, борошняні або овочеві напівфабрикатні вироби недорого, ласкаво просимо до нас в гості.

Переваги

Ви завжди можете вибрати та купити ковбасу домашню українську зі свининою недорого у нашому інтернет магазині ТМ Смачнота з доставкою по Києву.

Наш кур'єр доставить по-домашньому зроблені напівфабрикати вам у замороженому вигляді до будинку в цілості та безпеці у спеціальних пінопластових термобоксах.

І вже після невеликої легкої розморозки, ви зможете приступати до приготування ніжних та смачних страв на сніданок, наприклад, класичних сирничків або налистників з різними солоними та солодкими начинками.

Або на обід ми привеземо легкі супи, голубці, пельмені, хінкалі або котлети, які складуть компанію заздалегідь купленій домашній український ковбасці зі свининки.

 

Способи приготування:

Домашню українську ковбасу зі свининою готують повністю розмороженою на розігрітому грилі приблизно 45-50 хвилин, залежно від температури вугілля.

Також можна приготувати її і запекти в духовці у формі або рукаві при температурі 170-180 градусів до готовності близько 55-60 хвилин.

Або можна обсмажити із двох боків на сковороді під кришкою до готовності.

Подають із салатами, соусами та різними гарнірами.

Смачного!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support