Печінковий торт з курячої печінки

напівфабрикат швидкозаморожений

197.00 грн.
Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: печінка куряча, морква смажена, яйця курячі, молоко коров'яче, цибуля городня ріпчаста смажена, майонез, борошно пшеничне вищого гатунку, сир "Чеддер", сухарі панірувальні, олія, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Алергени підкреслено.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 9,1 г(g), жири 19,5 г(g), вуглеводи 12,3 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
941,8 кДж (kJ) / 225,1 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Торт із курячої печінки - дуже смачна страва підійде як на святковий, так і на щоденний стіл. Закусочний печінковий торт має ефектний вигляд, прикрасити його можна на свій смак, він відмінно поєднується із зеленню, особливо з петрушкою.

Як роблять найсмачніший печінковий торт із курячої печінки

Куряча печінка корисна та смачна, тому з неї роблять не лише паштети, а й млинці, які потім використовують для виготовлення, того самого пошарового печінкового торта з цибулино-моркв'яною та майонезною начинкою. Печінку перебивають у блендері або на м'ясорубці, і змішавши з молоком, яйцями, борошном та спеціями, смажать на сковороді тонкі млинці. Збирають курячий печінковий торт, перемазуючи млинці сметаною з майонезом, цибульно-морквяною начинкою. Виходить дуже смачно, ніжно та святково. Охолодити, прикрасити зеленню, сиром, яйцем та подавати до столу!

Купити готовий заморожений торт з курячої печінки можна на сайті або в магазині ТМ «Смачнота»:

  • Ми готуємо зі свіжих інгредієнтів від перевірених постачальників;
  • Ціна на печінковий торт за 1 кг продукції конкурентна не лише по Києву, а й у всій Україні;
  • Кожна страва з меню наших домашніх напівфабрикатів готується вручну у нашому власному цеху;
  • Ми не використовуємо підсилювачі та замінники смаку, рослинні та транс жири;
  • Шокова заморозка дозволяє нам максимально зберегти поживну цінність та натуральний смак страви.

Найсмачніший печінковий торт навіть, якщо ви не любите печінку, спробуйте, впевнені, вам сподобається!

Де купити закусочний печінковий торт з курячої печінки та замовити з доставкою по Києву?

Всі, хто не має часу на приготування печінкового торта, хто не любить або не вміє це робити, можуть оформити замовлення на сайті та купити заморожені напівфабрикати ТМ «Смачнота». І у вас без зайвих турбот та клопоту буде готовий по-домашньому смачний сніданок, обід, вечеря та десерт до чаю та кави.

З нами легко зустрічати гостей, навіть якщо вони нагрянули несподівано. Все, що необхідно – мати запас заморожених напівфабрикатів ТМ «Смачнота» у вашій морозилці, решта – справа кількох хвилин, довести смачну страву до готовності. Все, їсти подано!

Наші відгуки, фото, способи приготування та доставки

Почитайте відгуки, перегляньте фото та ознайомтесь з можливими способами приготування на нашому сайті.

Рекомендуємо скористатися нашою послугою з доставки, і ми привеземо Ваше замовлення прямо додому.

Гарного настрою та живіть смачно з ТМ «Смачнота»!

Спосіб приготування: Печінковий торт вже готовий до споживання, достатньо розморозити його в холодильнику, а потім перед подачею, на 1 хвилину відправити в мікрохвильову піч, щоб сирне посипання трохи розтануло.

Смачного!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support