Піца карбонара

напівфабрикат швидкозаморожений

117.00 грн.

Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: тісто (борошно пшеничне вищого гатунку, вода питна фільтрована, дріжджі, цукор білий кристалічний, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу), сир твердий, соус часниковий, балик, шинка, салямі, гриби, помідори.
Алергени підкреслено.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 14,2 г (g), жири 16,1 г (g), вуглеводи 23,2 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1213 кДж (kJ) / 290 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Італійці подарували світові найкращу страву, якою захоплюються багато любителів апетитних та ароматних, а головне недорогих виробів. І ця страва отримала назву "піца", що в перекладі з італійської означає клапоть, частина, шматок, розуміючи торт або пиріг. Існує багато видів і способів приготування цієї їжі, тому створити унікальний продукт можна на сковороді, мікрохвильовій печі і звичайно ж в духовці. Але за класикою вона завжди повинна готуватись у печі на дровах.

Історія піци Карбонара

Почнемо з того, що існує одна дуже відома італійська страва - паста Карбонара. Піца з такою самою назвою нічим від нього не відрізняється, крім того, що замість макаронів тут використовується тісто, як до вареників та ідентичний набір інгредієнтів начинки.

Страва вперше побачив світ ще у 70-х роках минулого століття. Версій його походження існує кілька:

  • Експеримент із стандартним набором інгредієнтів для начинки пасти, використовуючи тісто для піци. Жителі Італії однаково люблять ці дві страви, тому їм сподобався експеримент кухаря.
  • Друга версія говорить про те, що страву створили в США емігранти, а лише через кілька років вона досягла Італії. Але самі мешканці були настільки вражені ситністю та відмінним смаком виробу, що не змогли його не зробити фірмовим у своїй країні.

Яка вона – піца Карбонара?

Досить значний розмір піци, смачна начинка та неперевершений аромат приваблюють шанувальників цієї страви з усього світу. Але не тільки це так подобається шанувальникам якісних страв, сам склад виробу також не залишить нікого байдужим. 

Серед основних складових продуктів розрізняють:

  • Просте, але смачне тісто покрите томатним соусом.
  • Скибочки панчетти, яєць та двох видів сиру на вибір споживачів. Але в ресторанах найчастіше використовують моцареллу та Грана Падано.
  • Зелень і оливкова олія як прикраса виробу.

Сир, що використовується для посипання, добре розтікається по всій поверхні страви, створюючи ніжну коричневу хрумку скоринку, що так хвилює смакові рецептори людини.

Де і як можна купити апетитну піцу карбонару з доставкою?

Якщо ви любите італійську піцу і бажаєте скуштувати новинки цієї страви з натуральними інгредієнтами у складі, звертайтесь до нас.

Співробітники нашого інтернет магазину заморожених напівфабрикатів ТМ Смачнота запропонують вам купити піцу карбонату за вигідною ціною за штуку цього смачного італійського виробу.

Скористайтеся пошуком та розгляньте все меню, яке ми пропонуємо для наших покупців.

А ще скористайтеся наступними перевагами відвідування нашого сайту:

  • Зручний інтерфейс та якісні фото товару;
  • Оптовий та роздрібний продаж по-домашньому зроблених найрізноманітніших напівфабрикатів;
  • Тільки ручне ліплення та натуральні продукти у складі виробу;
  • Доступна вартість товару, якщо порівняти ціни з іншими подібними компаніями;
  • Швидка доставка заморожених напівфабрикатів нашими кур'єрами у пінопластових боксах, що зберігають низьку температуру виробу.

Наважтеся купити якісні домашні напівфабрикати у нас та отримайте масу задоволення від дегустації наших піц - мисливської, м'ясної, сирної, грибної та гавайської. Вони не потребують додаткової обробки, їх просто достатньо розігріти в духовці або мікрохвильовій печі.

Спосіб приготування

У мікрохвильовій печі: Зняти упаковку з піци. Розігріти протягом 3-5 хвилин на максимальній потужності.

У духовці: Зняти упаковку з піци. Розігріти духовку до 180-200 градусів та випікати протягом 8-10 хвилин.

Смачного!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support