Нагетси курячі

напівфабрикат швидкозаморожений

276.00 грн.
Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: куряче філе, яйця курячі, соєвий соус, сухарі панірувальні, куркума, борошно пшеничне вищого гатунку, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу.
Алергени підкреслено.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 15,5 г (g), жири 10,3 г (g), вуглеводи 11,2 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
834,7 кДж (kJ) / 199,5 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Нагетси курячі, такі смачні шматочки пташиного філе в хрустких панірувальних, добре перемелених майже до стану піщинок, сухариків білого хліба. Саме завдяки паніруванню та обсмажуванню у фритюрі, вони ніжні та хрусткі водночас.

Таке поєднання ніжного м'яса і хрусткої скоринки створює свій унікальний смак їжі, який неможливо забути. Нагетси з курочки так приємно вживати як на самоті, так і у веселій компанії друзів, знайомих і рідних людей. Ці хрусткі м'ясні вироби сподобаються всім і кожному, стануть улюбленими ласощами у вашій родині або компанії друзів.

Особливості нагетсів курячих: чому їх варто купити?

М'ясні вироби універсальні, їх можна їсти не тільки з супами і борщами, але також з різними видами каш і навіть з овочевими та комбінованими салатами. Подається з різними соусами і маринадами, що значно прикрасить смак звичних нам страв, зробить його ще більш насиченим і неперевершеним. Це не лише соковиті, смачні, ситні, а й досить компактні вироби з курячого філе. 

Серед інгредієнтів для їхнього приготування можна відзначити:

  • куряче філе;
  • пшеничне борошно;
  • сухарі для панірування;
  • соєвий соус;
  • різні спеції та сіль;
  • яйця курячі.

Філе спочатку солять, посипають спеціями, поливають соєвим соусом і дають промаринуватися не менше 2-3 годин.

Після цього занурюють по черзі в борошно, яйце і панірування плюс знову в яйце і панірування. Тільки таке подвійне панірування і створює таку товсту хрустку скоринку, що переливається апетитним золотистим кольором, ваблячи кожного відкусити шматочок від оригінальної страви.

Готувати нагетси курячі можна різними зручними способами приготування:

  • Мультиварці;
  • Духовці;
  • Мікрохвильовці;
  • Фритюрниці;
  • На сковороді у великій кількості рослинної олії.

Де вигідно і недорого замовити нагетси курячі з доставкою по Києву та області з доставкою?

  • Замовити і купити нагетси курячі недорого в Києві з доставкою можна в нашому інтернет-магазині заморожених домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота.
  • Наші, по-домашньому зроблені напівфабрикатні продукти повністю ручного виготовлення, виробляються за унікальними, багаторазово використаними перевіреними рецептами.
  • Ми обираємо тільки свіжі продукти з сертифікатами якості від надійних постачальників.
  • Крім цього, ми проводимо власну перевірку, що дозволяє нам сміливо стверджувати, що наша напівфабрикатна їжа смачна, корисна та відповідає всім вимогам ДСТУ.

Ціна та якість заморожених домашніх напівфабрикатів

  • Незважаючи на суворий контроль, наші напівфабрикатні продукти вирізняються невисокою ціною за 1 кг наггетсів, приємним стійким ароматом і насиченим смаком страви.
  • Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому для нас якісні показники всього нашого напівфабрикатного меню, для нас має першорядне значення.
  • Ми серйозно ставимося до підтримання правильного температурного режиму заморожених напівфабрикатів у морозильних скринях і холодильниках.
  • На нашому виробництві ніколи не використовуються консерванти і підсилювачі смаку, тільки процес шокової заморозки по-домашньому зроблених напівфабрикатів.

З усього вищевикладеного можна зробити висновок, що нагетси курячі - це ніжна смачна і неймовірно хрустка страва, яку полюбить кожен, хто коли-небудь куштував цю страву раніше. Купуйте смачний і корисний напівфабрикатний продукт і вживайте його з великим задоволенням.

Спосіб приготування на сковороді та у фритюрниці:

Нагетси з курячого філе перед приготуванням бажано розморозити за кімнатної температури або в холодильнику.

На сковороді.

Смажити на глибокій пательні у великій кількості олії (шар не менше 3 см) на середньому вогні до золотистого кольору, але не більше 2-3 хвилин на кожен бік. Якщо вогонь буде маленьким, то час смаження збільште до 4-5 хвилин на кожен бік. Смажити на пательні заморожені курячі нагетси потрібно 4-5 хвилин на кожен бік, тобто на кілька хвилин довше, ніж нерозморожені.

У фритюрниці.

Ці розморожені напівфабрикати у великій кількості олії смажаться у фритюрниці не більше 5-6 хвилин, а заморожені на 2-3 хвилини довше.

Обов'язкова умова, олія має бути добре розігріта, тоді під час смаження у фритюрі утворюватиметься хрустка скоринка. Якщо ж покласти нагетси з курочки в не розігріту олію, панірування вбере занадто багато олії, і тоді хрустка скоринка не вийде.

Враховуйте цей нюанс під час обсмажування у фритюрі та на сковорідці курячих нагетсів у паніровці.

Приємного апетиту!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support