Нагетси курячі
напівфабрикат швидкозаморожений
Склад: куряче філе, яйця курячі, соєвий соус, сухарі панірувальні, куркума, борошно пшеничне вищого гатунку, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу.
Алергени підкреслено.
Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 15,5 г (g), жири 10,3 г (g), вуглеводи 11,2 г (g).
Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
834,7 кДж (kJ) / 199,5 ккал.
Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.
Нагетси курячі, такі смачні шматочки пташиного філе в хрустких панірувальних, добре перемелених майже до стану піщинок, сухариків білого хліба. Саме завдяки паніруванню та обсмажуванню у фритюрі, вони ніжні та хрусткі водночас.
Таке поєднання ніжного м'яса і хрусткої скоринки створює свій унікальний смак їжі, який неможливо забути. Нагетси з курочки так приємно вживати як на самоті, так і у веселій компанії друзів, знайомих і рідних людей. Ці хрусткі м'ясні вироби сподобаються всім і кожному, стануть улюбленими ласощами у вашій родині або компанії друзів.
Особливості нагетсів курячих: чому їх варто купити?
М'ясні вироби універсальні, їх можна їсти не тільки з супами і борщами, але також з різними видами каш і навіть з овочевими та комбінованими салатами. Подається з різними соусами і маринадами, що значно прикрасить смак звичних нам страв, зробить його ще більш насиченим і неперевершеним. Це не лише соковиті, смачні, ситні, а й досить компактні вироби з курячого філе.
Серед інгредієнтів для їхнього приготування можна відзначити:
- куряче філе;
- пшеничне борошно;
- сухарі для панірування;
- соєвий соус;
- різні спеції та сіль;
- яйця курячі.
Філе спочатку солять, посипають спеціями, поливають соєвим соусом і дають промаринуватися не менше 2-3 годин.
Після цього занурюють по черзі в борошно, яйце і панірування плюс знову в яйце і панірування. Тільки таке подвійне панірування і створює таку товсту хрустку скоринку, що переливається апетитним золотистим кольором, ваблячи кожного відкусити шматочок від оригінальної страви.
Готувати нагетси курячі можна різними зручними способами приготування:
- Мультиварці;
- Духовці;
- Мікрохвильовці;
- Фритюрниці;
- На сковороді у великій кількості рослинної олії.
Де вигідно і недорого замовити нагетси курячі з доставкою по Києву та області з доставкою?
- Замовити і купити нагетси курячі недорого в Києві з доставкою можна в нашому інтернет-магазині заморожених домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота.
- Наші, по-домашньому зроблені напівфабрикатні продукти повністю ручного виготовлення, виробляються за унікальними, багаторазово використаними перевіреними рецептами.
- Ми обираємо тільки свіжі продукти з сертифікатами якості від надійних постачальників.
- Крім цього, ми проводимо власну перевірку, що дозволяє нам сміливо стверджувати, що наша напівфабрикатна їжа смачна, корисна та відповідає всім вимогам ДСТУ.
Ціна та якість заморожених домашніх напівфабрикатів
- Незважаючи на суворий контроль, наші напівфабрикатні продукти вирізняються невисокою ціною за 1 кг наггетсів, приємним стійким ароматом і насиченим смаком страви.
- Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому для нас якісні показники всього нашого напівфабрикатного меню, для нас має першорядне значення.
- Ми серйозно ставимося до підтримання правильного температурного режиму заморожених напівфабрикатів у морозильних скринях і холодильниках.
- На нашому виробництві ніколи не використовуються консерванти і підсилювачі смаку, тільки процес шокової заморозки по-домашньому зроблених напівфабрикатів.
З усього вищевикладеного можна зробити висновок, що нагетси курячі - це ніжна смачна і неймовірно хрустка страва, яку полюбить кожен, хто коли-небудь куштував цю страву раніше. Купуйте смачний і корисний напівфабрикатний продукт і вживайте його з великим задоволенням.
Спосіб приготування на сковороді та у фритюрниці:
Нагетси з курячого філе перед приготуванням бажано розморозити за кімнатної температури або в холодильнику.
На сковороді.
Смажити на глибокій пательні у великій кількості олії (шар не менше 3 см) на середньому вогні до золотистого кольору, але не більше 2-3 хвилин на кожен бік. Якщо вогонь буде маленьким, то час смаження збільште до 4-5 хвилин на кожен бік. Смажити на пательні заморожені курячі нагетси потрібно 4-5 хвилин на кожен бік, тобто на кілька хвилин довше, ніж нерозморожені.
У фритюрниці.
Ці розморожені напівфабрикати у великій кількості олії смажаться у фритюрниці не більше 5-6 хвилин, а заморожені на 2-3 хвилини довше.
Обов'язкова умова, олія має бути добре розігріта, тоді під час смаження у фритюрі утворюватиметься хрустка скоринка. Якщо ж покласти нагетси з курочки в не розігріту олію, панірування вбере занадто багато олії, і тоді хрустка скоринка не вийде.
Враховуйте цей нюанс під час обсмажування у фритюрі та на сковорідці курячих нагетсів у паніровці.
Приємного апетиту!
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.
JoomShopping Download & Support