Смажте заморожені бендерики з сиром на сковороді правильно

Бендерики з сиром - найситніший сніданок і закуска до чаю або кави для полудня. М'який смачний сирок і млинець, згорнутий трикутником, допоможуть вам надовго забути про почуття голоду та отримати заряд енергії, сил для важкого робочого дня. Дуже часто зайняті господині не мають достатньо часу для приготування свіжих бендериків або млинців із сиром. Тоді їм на допомогу приходить домашні заморожені напівфабрикати, які не відрізняються, ні за смаком, ні за запахом або корисними властивостями від приготованих в духовці або смажених на сковороді.

Але питання, як правильно і скільки смажити бендерики з сиром на сковороді і при цьому не перестаратися і не перетворити їх на сирні «вуглики», розберемося далі.

 

Смачні та ситні заморожені бендерики з сиром, як готувати правильно та швидко

Ніжні, апетитні конвертики з сиром, так приємно та корисно вживати у будь-який період дня. Вони відмінно підійдуть до соків, чаю, кави та інших солодких теплих напоїв. Але заморожені бендерики з сиром не кожен може правильно приготувати, від чого страва втрачає свій ніжний смак.

Перш ніж говорити про те, як смажити заморожені бендерики з сиром, м'ясом або куркою, слід звернути увагу на те, як правильно зберігати ці по-домашньому зроблені напівфабрикати.

 

Правильне зберігання заморожених домашніх напівфабрикатів

Бендерики з сиром слід зберігати в морозильній камері холодильника при -18 градусах Цельсія і стежити за тим, щоб ця низька температура в жодному разі не підвищувалася. Цей фактор дуже важливий, оскільки з порушеним температурним режимом будь-який заморожений продукт може не тільки втрачати привабливий зовнішній вигляд, але й свої органолептичні показники. А якщо його заморожувати і розморожувати кілька разів, то такий продукт категорично не можна вживати в їжу, так як при підвищенні температури, в продукті починають розвиватися шкідливі мікроорганізми, тобто він може стати небезпечним для здоров'я через різні бактерії, що активно розмножилися в ньому.

 

Процес розморожування в мікрохвильовій печі і подальшого обсмажування бендериків з сиром на сковороді

Перед тим, як почати смажити заморожені бендерики з сиром на сковороді, їх необхідно попередньо розморозити в мікрохвильовій печі 2 хвилини на максимальній потужності. Таким чином вони повністю відтануть не тільки зовні, а й усередині, тобто з них зійде зайва волога, а сама страва не втратить свою форму та апетитний вигляд.

Тільки після того, як бендерики з сиром стануть м'якими, їх можна класти на розігріту сковороду з маслом. Смажити бендерки з сиром потрібно під кришкою на середньому або навіть нижче від середнього вогні з двох сторін, до появи хрусткої золотистої скоринки. Цей процес займе всього 2-3 хвилини на кожну сторону млинця.

 

Традиційний та класичний спосіб приготування

Цілком можливо, що у вас на кухні немає мікрохвильової печі і таким способом ви не можете їх попередньо розморозити. Що ж, це не біда. У такому разі заморожені сирні бендерики кладіть на сковорідку з олією, але вогонь має бути мінімальним. Кришку на сковороді потрібно тримати щільно закритою на протязі всього процесу розморожування, який займе приблизно 10-12 хвилин разом з обсмажуванням до готовності. Не забудьте перевертати бендерки з сиром кожні 2-3 хвилини, щоб процес розморожування, а потім і обсмажування, торкався кожної сторони рівномірно.

Після проведення таких маніпуляцій ви можете сміливо вживати бендерики з сиром у їжу, насолоджуючись їх ніжним смаком та приємним хрускотом. Подавайте зі сметаною, вершками, йогуртом або своїм солодким фірмовим соусом. Так само підійдуть різні ягідні варення, джеми, сиропи, приблизно ті, які ви подаєте до сирників, оладок, млинців та панкейків на сніданок.

Смачного!