Люля-кебаб

Що взяти на пікнік із їжі? Кожен раз це питання виникає перед виїздом на природу. Але неможливо уявити собі пікнік без апетитної м'ясної страви «з димком», приготовленої на мангалі або на барбекю. З усіх різновидів м'ясних страв найскладнішим у приготуванні є соковитий, ніжний, правильної довгастої форми люля-кебаб. Рецепт його приготування – це мистецтво, яке потребує деякої уваги. 

 

Смачна та поживна східна страва з довгастих м'ясних котлеток

Ця страва прийшла до нас зі східних країн. Мусульмани готують люля-кебаб переважно з баранини чи м'яса молодого ягняти. У Сербії та Чорногорії – чевапчичі, а в Болгарії кебабчечу традиційно готують зі свинини чи свинячо-яловичого фаршу. Але прохання не плутати з донером кебаб, адже це не шаверма чи шаурма – це чисте м'ясо на шпажці без булки чи коржика.

Ми ТМ "Смачнота" врахували наші українські смакові уподобання та приготували для вас люля-кебаб зі свинини, телятини та суміші свинини з телятиною чи яловичиною.

Секрет неперевершеного смаку люля-кебаб полягає в тому, що до рубаного м'яса додається цибуля, кінза та базилік та часник у певній пропорції. У люля-кебаб не додається ні яйце, ні якісь крохмалисті продукти. Сформована на шампурі або дерев'яній шпажці котлета тримає свою форму за рахунок правильного приготування, вимішування та тривалого відбивання фаршу.

 

 Як приготувати смачний та поживний люля-кебаб на сковороді чи у духовці з апетитною скоринкою

Правильний домашній люля-кебаб або балканське чевапчичі, готується тільки з рубаного, а не перекрученого на м'ясорубці, м'яса. Таким чином не змінюються м'ясні волокна і не втрачається соковитість. Потім фарш не просто довго вимішується, а вибивається до однорідної маси об стіл або тверду поверхню не менше ніж 15-20 хвилин. Тільки після цього додається сіль, перець, часник та трави. Потім формується довгаста котлета, одягається на шампури і смажиться над гарячим вугіллям на мангалі. Також смачний та соковитий фарш на шпажках готують на сковороді, у духовці, у фользі до утворення апетитної скоринки.

Подається люля-кебаб з лавашем, салатом з овочами та свіжою зеленню. Пікантності надає страві гострого томатного соусу або кетчупу. Також не треба забувати про першу страву у вигляді борщику, або супчику з фрикадельками та картопляним, круп'яним чи іншим гарніром

 

Купити класичний люля-кебаб у Києві з доставкою

ТМ «Смачнота» приготувала для вас по-домашньому зроблені, як завжди, смачні напівфабрикати люля-кебаб вручну із свіжого м'яса свинини та телятини за класичним рецептом тільки з натуральних інгредієнтів. На сайті вказана ціна за 1 кг люля-кебаб шокерної заморозки. Вас приємно здивує не лише наша ціна, а й порадує бездоганний смак.

Достатньо за лічені хвилини оформити замовлення на сайті, і кур'єр доставить усі замовлені домашні напівфабрикати у спеціальному холодильнику прямо до вашої оселі у Києві.

 

Замовити домашній заморожений люля-кебаб у Києві за вигідною ціною

Безперечно, є безліч переваг покупки готового замороженого люля-кебаб:

  1. По-перше, приготувати його в домашніх умовах самостійно досить важко та довго;
  2. По-друге, ми дотримуємося класичної рецептури суворо за ГОСТом. Люля-кебаб ТМ «Смачнота» виготовлений лише з натурального м'яса свинини та телятини з додаванням натуральних приправ;
  3. По-третє, ви можете бути впевнені у свіжості та безпеці продукції, оскільки ми використовуємо метод шокерного заморожування для всього меню наших напівфабрикатів, що дозволяє зберегти смак, соковитість страви та запобігти ризику розвитку мікроорганізмів;
  4. У нас швидка та своєчасна доставка по м. Київ та демократична ціна кожної страви.

 

Тривалість циклу виробництва з ранку та до закінчення робочого дня

Всі заготовки на наші, по-домашньому зроблені напівфабрикати, ми здійснюємо з самого ранку і виробляємо їх до кінця робочого дня.

У холодильниках до кінця зміни залишаються тільки продукти в запакованих заводами виробниками упаковках.

Ми співпрацюємо з надійними постачальниками м'яса, на продукти яких, є відповідні сертифікати,

так як якість продукції для нас, стоїть на першому місці.

А ще під час приготування ковбасок на дерев'яних шпажках люля-кебаб із телятини, свинини чи змішаного м'яса,

ми зовсім не використовуємо консерванти та підсилювачі смаку, лише процес шокової заморозки.

 

Відпочивайте на природі, насолоджуйтесь бездоганним смаком наших блюд власного виробництва!

Чекаємо на ваші заявки!

Смачного!

Активные фильтры

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support