Пельмені

Пельмені

Що може бути смачніше за домашні пельмені з тонкого тіста, що тане в роті і соковитою м'ясною начинкою з бульйончиком в олії чи сметанці? Ммммм….

Деякі любителі готові їсти їх на сніданок, обід і вечерю з різноманітними соусами, заправками та приправами.

Рецептура пельменів - цієї шедевральної страви дуже проста. Потрібно лише замісити ідеально смачне тісто на пельмені, вареники або хінкалі,

розкачати його тонким-тонким шаром.

Потім перекрутити свіже м'ясо з цибулею та зеленню, зробити соковитий м'ясний фарш на пельмені з яйцем і з любов'ю виліпити кожен пельменьчик вручну.

Такі натуральні пельмені вдома під розмови, робляться сотнями за один раз і потім зберігаються в морозилці.

Питання лише в тому, як у круговерті життя знайти час на те, щоб це зробити?

 

Купити смачні недорогі пельмені в магазині з доставкою по Києву

Ми виробники пельменів, як і інших напівфабрикатів ТМ "Смачнота", вирішили вам допомогти і приготували величезний асортимент меню,

по-домашньому зроблених напівфабрикатних продуктів сухої шокової заморозки.

 

Наші рецепти домашніх пельменів ручного ліплення з різноманітною начинкою на будь-який смак із: 

 

Ідеальні пельмені складаються з міксу м'ясних смаків:

 

Не забули і про тих, хто дотримується особливого харчування та зробили рецепт на цільнозерновому та кукурузному борошні з куркою, індичкою та телятиною. Подбали і про тих, хто не їсть м'яса. Для вас, у нашому широкому асортименті, є пельмені з рибою аргентиною, лососем зі шпинатом або червоною рибою та кисломолочним сиром. А для дітей особлива пропозиція – кольорові дитячі пельмені із курочкою.
Вибирайте та насолоджуйтесь! Тепер купити недорого смачні домашні пельмені з доставкою по Києву, так само, як привозять піцу, морозиво чи голубці не є проблемою!

 

Тепер купити пельмені дешево з доставкою по місту, так само легко

Ми готуємо завжди смачні по-домашньому зроблені пельмені з курячим, індичим, свинячим, яловичим фаршем для заморожування. Ручне ліплення і тільки натуральні продукти без додавання будь-яких консервантів, сої та рослинних жирів. Використовуємо метод шокового заморожування, який займає не більше 20-30 хвилин, завдяки чому максимально знижується ризик росту та розвитку бактерій та мікроорганізмів. Завдяки цьому наші продукти від ТМ «Смачнота», зберігають свій смак та якість, а приємна ціна за 1 кг пельменів сухого шокерного заморожування, безсумнівно вас порадує.

Термін зберігання таких зроблених вручну домашніх напівфабрикатів мінімальний і становить до 90 днів із моменту виготовлення.

 

Переваги купівлі вже готових домашніх напівфабрикатів ручного ліплення:

  • Ідеальні фарш і тісто для пельменів, хінкалі або чебуреків;
  • Економія ваших сил та часу;
  • Доступна та адекватна ціна за кілограм пельменів ручного ліплення;
  • Величезна різноманітність начинок на будь-який смак;
  • Досить великий термін придатності без консервантів;
  • Бездоганна якість та смак продуктів, зроблених вручну за домашніми рецептами.

А ви знали, що ще 2000 років тому пельмені почали готувати у Китаї. Китайські пельмені формою більше нагадують вареники і називаються «цзяоцзи». А взагалі їх поважають майже в усіх країнах світу. Наприклад, у Грузії дуже популярні хінкалі з бараниною, в Азії є манти, які готують на пару. Італійці люблять равіолі – найчастіше це квадратні пельмешки з різноманітною м'ясною та овочевою начинкою. І звичайно ж заправляють великою кількістю олії та тертого сиру. У Дагестані готують курзе, які роблять у вигляді пиріжка із защипом косичкою.

А ось у Японії традиційні смажені пельмені звуться гедза. Їх спочатку обсмажують, а лише потім варять у приправленій спеціями воді. У Німеччині їдять маульташен, у Швеції – точкакор. Скільки родичів у наших домашніх пельмешок!

Це дійсно смачна, ситна страва, без якої складно уявити будь-яке застілля, свято, та й просто вечерю після довгого трудового дня,

хоча дехто вважає за краще їх їсти на сніданок, уже з самого ранку, з апетитними соусами, поодливами власного виготовлення або просто зі сметаною.

 

Як замовити якісні заморожені пельмені з доставкою в Києві за вигідною ціною?

Ви повинні знати, що натуральні пельмені ручного ліплення не можуть зберігатися більше 90 днів. До складу не повинні входити консерванти, рослинні білки, штучні барвники, яєчний порошок або меланж. Продукція має бути сертифікована та відповідати ГОСТу.

 

Категорія пельменів

Найсмачніші та натуральні - категорії "А".

Саме такі виготовляємо вручну ми, ТМ "Смачнота".

На 1 кг фаршу для пельменів категорії "А" беруть 80% м'яса.

Тобто, чим м'ясніші пельменьчики, тим краще для покупця.

У категоріях від Б до Д вміст м'яса зменшується від 60 до 20% і останні - це найдешевші пельмені.

 

Скільки коштують та як замовити домашні заморожені пельмені у Києві за вигідною ціною з доставкою?

Якщо ви любите пельменя так само, як їх любимо ми, замовляйте прямо зараз! Ми приготуємо для вас з любов'ю і доставимо в найкоротші терміни по Києву додому.

 

Доставка здійснюється в спеціальних пінопластових ящиках, тож під час перевезення вони залишаються повністю в замороженому стані

  1. Роблячи замовлення на нашому сайті враховуйте, що ціна пельменів ручного ліплення розрахована за 1 кг.
  2. Замовлення можна зробити і на інші напівфабрикати, як-от голубці, фарширований перець, картопляні зрази, сирники, налисники з найрізноманітнішими начинками, котлети, фрикадельки, лазанью, тефтелі, бендерики, купати, печінкові торти і навіть на фаршировану овочами рибу.
  3. При замовленні, вкажіть адресу, кількість кілограм та час бажаної доставки.
  4. Наш менеджер вам зателефонує, щоб уточнити всі деталі замовлення.
  5. Кур'єр зробить доставку замовлення в зазначений час.

 

Як приготувати пельмені  заморожені швидко та якісно, а головне просто?

Самий простий та дієвий спосіб приготування:

1. Закип'ятити воду, додати сіль за смаком.
2. Заморожені пельмені варять, опустивши їх у киплячу воду.
3. Помішати вкруговую тильним боком ложки, щоб вони не прилипли до дна каструлі.
4. Після того, як пельмені вспливуть, 
зменшити вогонь і знову помішати.

5. Хвилин через 7-8 вийняти пельмешки з води шумовкою,
додати вершкове масло, заправити за смаком соусом або 
сметаною та швиденько подавати на стіл, поки не охололи.

Приємного апетиту!

Є ще декілька трохи інших способів, за допомогою яких, можливо їх приготувати.

Бажаємо Вам найсмачніших пельменів!

Смачного!

Активные фильтры

Показано 1. 12 із 13
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support