Домашні напівфабрикати в тісті завжди користувалися і користуються великим попитом, особливо тоді, коли зовсім немає часу готувати щось грандіозне, а на порозі гості і потрібно терміново придумати, чим їх пригощати. І в цьому випадку домашній господині на допомогу з морозилки приходять заморожені, практично готові до вживання напівфабрикатні кулінарні вироби.
Їх можна швидко готувати найрізноманітнішими, часом навіть дуже оригінальними і не зовсім звичайними способами. Цей метод стосується не класичного відварювання в підсоленій воді, а обсмажування у фритюрі напівфабрикатів у тісті. Як смачно та скільки смажити пельмені, певні, знає не кожен, але тут ми розкажемо про не зовсім стандартний спосіб приготування.
- Розігрійте на середньому вогні сковороду з 2 столовими ложками олії.
- Викладіть на розігріту сковороду заморожені пельмені, або інші домашні напівфабрикати з м'ясною начинкою.
- Обсмажте їх до хрусткої золотистої скоринки.
- Влийте в сковороду окріп так, щоб вода закривала пельмешки приблизно наполовину, посоліть воду і накрийте кришкою.
- Протушкувати під кришкою на середньому або слабкому вогні протягом 4 хвилин.
- Зніміть кришку через 4 хвилини і продовжуйте готувати, доки не випарується вода, і вони стануть приємного золотаво-коричневого кольору. На цьому кроці можна додати на сковороду трохи тертого сиру і у вас вийдуть чудові пельменьчики, смажені на сковороді, з сиром.
- Подавайте готову страву на стіл зі сметаною чи улюбленим соусом. Приємного!
Тепер ви знаєте, як смажити пельмені на сковороді заморожені і скільки смажаться пельмені на сковороді!