Люля-кебаб з телятини

напівфабрикат швидкозаморожений

315.00 грн.

Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: телятина знежилована вищого гатунку, сало хребтове свиняче, кінза, кріп, приправа Хмелі-сунелі, приправа Уцхо-сунелі, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 15,3 г (g), жири 20,1 г (g), вуглеводи 2,2 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1049,8 кДж (kJ) / 250,9 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Смачний люля-кебаб з телятини, родом із Центральної Азії, - це ситна, смачна та оригінальна страва, в яку неможливо не закохатися. Гарний та незвичайний зовнішній вигляд, насичений аромат, приємний смак та помірна кількість спецій, роблять їжу привабливою для кожного. Якщо дослівно перекладати це словосполучення, закладене у назві, то вийде люля – це трубка, а кебаб – смажене м'ясо, що цілком відповідає насправді.

Вибір оригінальної східної смаженої страви до вашого столу

У нас у продажу існують не тільки свинячі та курячі купати ковбаски, домашня ковбаса, а й м'ясні люля-кебаб із фаршу свинини, телятини та яловича-свиняча суміш цих двох видів м'яса. Свинячі кебаби відрізняються ніжним смаком, соковитістю та жирністю. Вони дуже ситні та ароматні. Люляки з телятини має всі вищевказані характеристики, але жирність цієї їжі, більш помірна.

Якщо у вас є проблеми з шлунково-кишковим трактом і вам протипоказана жирна їжа, краще насолоджуватися м'ясними виробами з телятинки або суміші її зі свининою.

Ковбаски на шампурі з телятини для вашого обіду, вечері чи пікніка

Ця східна страва увійшла до нашої країни порівняно давно і користується заслуженою популярністю у любителів заміських пікніків та поїздок на природу. Перекручений у м'ясорубці через найбільше сито фарш із телятини, дуже схожий на котлетний, але без булки та без яйця. Зате в нього додано набагато більше цибулі і різних східних спецій, червоного, чорного перцю і часнику.

Це чудова альтернатива різного виду шашликам, ковбаскам на грилі або натуральній домашній ковбасі.

Принципи та методи приготування цієї смачної страви

Принцип скріплення всередині таких ковбасок-кебабів трохи інший, ніж у домашніх м'ясних котлет, які тримають свою форму завдяки яйцям і панірувальним сухарям.

Щільність і в'язкість у них досягається методичним, протягом 10-15 хвилин розбиванням яловичого фаршу на тверду поверхню. При сильних ударах фаршу про дно миски або поверхню столу, відбувається поступове розшарування м'ясних волокон і щільне зачеплення їх між собою. Після такого багатохвилинного впливу, нашим кухарям залишається лише обліпити телячим фаршем дерев'яну шпажку та надати ковбаскам люля-кебабу необхідну довгасту форму.

Де можна вигідно замовити яловичий люля-кебаб за невисокою ціною у столиці?

Цей вид напівфабрикатів можна замовити в ресторанах, кафе та в інтернет магазинах, а також купити люля-кебаб з телячого фаршу за прийнятною ціною, цілком можливо у спеціалізованих м'ясних магазинах. Але, як і де правильно це зробити, але при цьому не втратити як і смакові властивості цієї напівфабрикатної страви?

Як недорого купити люля-кебаб з телятини, ціна в Києві з доставкою якого була б адекватною?

Заморожений якісний люля-кебаб із телятини купити у Києві з доставкою можна у нашому інтернет магазині домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота.

  • У нас у продажу завжди вигідна, конкурентна та адекватна ціна за 1 кг люля-кебаб з телячого фаршу, як і інші домашні напівфабрикати з нашого великого асортименту меню власного виробництва.
  • А ще у нас не тільки ручне виготовлення всіх домашніх напівфабрикатів, але також постійно стежимо за якістю всіх інгредієнтів, які містяться у наших стравах, адже за рецептами в них використовуються лише свіжі продукти від перевірених постачальників.

Швидка доставка

Наші кур'єри доставлять ваше замовлення по Києву та області без втрати форми та якості замороженого напівфабрикатного товару, так як доставку вони роблять тільки в герметичних пінопластових термобоксах, які унеможливлюють процес розморожування, навіть у сильну спеку.

Переваги

Спосіб приготування:

Люля-кебаб з телятини попередньо розморозити. Розігріти духовку до 180 градусів та випікати до готовності приблизно 20 хв.

Смачного!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support