Купати курячі з сиром (ковбаски-гриль)

напівфабрикат швидкозаморожений

287.00 грн.

Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: м'ясо філе стегна курячого, сало хребтове свиняче, сир «Чеддер», вода питна фільтрована, часник свіжий, оболонка натуральна, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Алергени підкреслено.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 14,1 г (g), жири 24,5 г (g), вуглеводи 3,7 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1220,5 кДж (kJ) / 291,7 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Веселий відпочинок в шумній компанії теплим літнім або весняним вечором, ніяк не обійдеться без шашлику, люля-кебабкупатів, домашньої ковбаси або апетитних свинячих або курячих ковбасок гриль. Запах цієї їжі розбудить у вас і оточуючих неймовірний апетит. Хрумка рум'яна натуральна шкірка, м'яке куряче м'ясо і ніжний розтоплений сир усередині виробу, прикрасять цю шикарну картину. Ви і ваші знайомі точно не залишаться голодними або незадоволеними цією соковитою та ситною стравою після приготування на грилі та дегустації.

Ковбаски курячі з сиром гриль купати: де купити, які вони та чому їх так люблять дорослі та діти?

Такі натуральні домашні курячі з сиром напівфабрикати в натуральній оболонці купити в магазині або створити цілком можливо. Але для того, щоб виготовити, потрібно суворо дотримуватися рецепту і працювати під чуйним керівництвом досвідченої в цій справі людини. Адже неправильний рух може коштувати вам продуктів та часу.

Купати для приготування на грилі складається з м'яса курки, яке відрізняється ніжністю та унікальним смаком, спецій, зелені, солі, твердого сиру. Останній під дією високої температури від вугілля або дров тане, стає тягучим, створюючи приємний смак та привабливий зовнішній вигляд курячим ковбаскам для гриля. Що стосується натуральної кишки, в яку поміщають курячий і сирний вміст, її також можна вживати в їжі не знімаючи її з виробу. Вона зберігає всі спеції в собі, надаючи страві ще більш насичений, соковитий і ароматний смак.

Де можна купити ковбаски купати з курячого м'яса з сиром з доставкою по Києву?

  • Якщо ви любите оригінальні м'ясні страви, але не вмієте або не хочете їх готувати самостійно, завжди можете замовити їх у нашому інтернет-магазині заморожених домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота в Києві.
  • Наші курячі з сиром ковбаски гриль ручного приготування мають повністю натуральний склад, тому що ми самостійно стежимо насамперед за якістю інгредієнтів, адже для нас якість нашої продукції найвища.
  • Ми використовуємо тільки свіжі, від перевірених постачальників продукти, для створення різних напівфабрикатних страв з широкого асортименту нашого меню і готуємо м'ясні, борошняні та овочеві вироби за перевіреними рецептами та технологіями, що гарантують високу якість готових виробів.
  • У процесі виготовлення ми не використовуємо консерванти та підсилювачі смаку, тільки процес шокового заморожування, оскільки саме він зберігає всі смакові якості готової продукції протягом тривалого часу у герметично закритих морозильниках.
  • Для більш повного ознайомлення з різними нюансами та особливостями наших домашніх напівфабрикатів, а саме вага виробу, фото, вартість за кілограм, характерні особливості, упаковка, склад напівфабрикату, доставка по Києву і, звичайно ж, ціна, все це можна знайти в кожній конкретній картці нашого товару на сайті ТМ Смачнота.
  • До того ж, крім купатів, домашньої ковбаси, курячих та свинячих ковбасок гриль ми реалізуємо багато інших домашніх напівфабрикатів, які можна готувати на сніданок, обід та вечерю різними способами приготування.
  • Ми пропонуємо клієнтам найвигідніші умови співпраці, доступну ціну за кілограм ковбасок з куркою та сиром, доставку по Києву та кілька варіантів оплати замовлення.

Ви завжди можете замовити та купити ковбаски курячі купати з сиром для гриля через наш інтернет магазин ТМ Смачнота вже сьогодні порадувати себе та близьких натуральними та смачними м'ясними виробами.

Спосіб приготування:

Купати курячі із сиром ковбаски для гриля продаються у замороженому стані.

Перед початком приготування їх необхідно повністю розморозити, для цього ввечері викладіть їх із морозилки у холодильник. Вже вранці вони будуть досить розморожені для початку процесу приготування.

Якщо ж ви вранці їдете на пікнік, то з морозилки їх можна дістати прямо перед поїздкою, покласти в окремий кульок і доки ви добиратиметеся до місця, вони повністю розморозяться самостійно.

Час приготування цього м'ясного виробу

Є кілька способів приготування на сковороді, в духовці та на грилі.

Гриль може бути електричний вдома або грати для гриля може знаходитися над розпеченим тліючим вугіллям багаття.

Курячі з сиром ковбаски купати для гриля готуються на сковороді з олією під кришкою на невеликому вогні приблизно 12-15 хвилин. При цьому їх потрібно постійно перевертати для рівномірного обсмажування кожні 2-3 хвилини.

Також постійно перевертати їх треба, готуючи на грилі. Процес приготування займе приблизно 15 хвилин, залежно від інтенсивності жару.

А з духовкою все ще набагато простіше, так як їх викладають на змащене листя масло або форму для випічки, розігрівають духовку до 180 градусів і за 20 хвилин приготування, перевертають лише один раз, приблизно після 15 хвилин готування, щоб нижня сторона так само трохи підрум'янилася.

Перевірка на ступінь готовності

Перевіряють традиційним способом, протикаючи купати курячі з сиром ковбаски для гриля в кількох місцях загостреною сірником або зубочисткою.

Прозорий м'ясний сік говорить про повну готовність, рожевий колір рідини, що витікає, підкаже вам про те, що потрібно ще трохи потримати ці домашні напівфабрикати на вогні. Якщо у вас є в господарстві термометр зі щупом, то завдання зі ступенем готовності помітно спрощується, так як вам достатньо поміряти температуру в середині курячих купатів із сиром ковбасок для грилю, яка у повністю готовому виробі має бути в межах 70-72 градуси. Що говоритиме про повну кулінарну готовність.

Красива та правильна подача приготовленої страви

Подавайте до столу на великій страві, виклавши всі ковбаски, шашлик, люля-кебаб та домашню ковбасу, попередньо розрізавши все на невеликі шматки, щоб усім гостям удалося спробувати кожний із приготовлених вами виробів. Крім того, подайте з кількома видами салатів, не тільки овочевих, а й комбінованих, а також не забудьте про гарніри, соуси, підливи, хліб і найрізноманітнішу зелень.

Смачного!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support