Люля-кебаб зі свинини
напівфабрикат швидкозаморожений
Склад: свинина знежилована напівжирна (стегно, лопатка, задня частина), сало хребтове свиняче, кінза, кріп, приправа Хмелі-сунелі, приправа Уцхо-сунелі, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 15,5 г (g), жири 21,3 г (g), вуглеводи 2,2 г (g).
Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1098,3 кДж (kJ) / 262,5 ккал.
Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.
Любите екзотичні страви азіатської кухні?
Обожнюєте кавказькі ласощі, серед яких є не лише солодкі вироби, а й м'ясні, приміром, хінкалі, хачапурі чи грузинський суп харчо?
Тоді найкращий вибір для вас - люля-кебаб зі свинини, телятини або змішаного фаршу з різних видів м'яса.
Ці соковиті й ароматні ковбаски з фаршу на дерев'яних шпажках приваблять будь-кого своїм яскравим смаком і приємним зовнішнім виглядом. А стійкий аромат спецій і смаженого м'яса змусить вас залишити всі свої справи і насолодитися соковитою східною стравою.
Люля-Кебаб зі свинини - страва для пишних заходів і пікніків на природі
Кожна людина любить смачну та ніжну їжу, яка підходить як гарнір до різних страв, а також може стати основною. Люля-кебаб зі свинини дуже ситний, соковитий і поживний. З цією їжею ви надовго забудете про голод і зможете повноцінно працювати над будь-яким завданням.
Смажені м'ясні ковбаски кебаб зі свинячого фаршу можна вживати вранці перед роботою або навчанням, на обідній перерві, за вечерею та, звісно ж, на пишні та веселі свята. Смачний м'ясний виріб складається зі свинячого фаршу з цибулею, приправлених великою кількістю трав, прянощів і східних спецій. Із заздалегідь ретельно відбитого об стіл або дно миски фаршу, формують подовжені ковбаси, насаджують на шампури або дерев'яні палички і доводять до готовності, найрізноманітнішими способами приготування. Найпоширенішим із них є обсмажування люля кебаб зі свинини на грилі або просто над жарким деревним вугіллям.
Як замовити і купити люля-кебаб зі свинини в Києві з доставкою недорого?
Якщо ви любитель натуральних м'ясних, овочевих або борошняних страв, але не бажаєте витрачати час на їх приготування, то рекомендуємо звернутися в наш інтернет магазин домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота.
Подумайте, цілком можливо, що купити люля-кебаб зі свинини, ціна в Києві з доставкою якого в нас, цілком прийнятна й адекватна - це означає отримати вигідну спецпропозицію.
Купівля і доставка цього напівфабрикатного товару не тільки заощадить вам кругленьку суму грошей, а й принесе невимовне задоволення вашим гостям своїм зовнішнім виглядом і неперевершеними смаковими якостями.
Переваги
- На сторінках нашого інтернет магазину ТМ Смачнота вас зустріне величезний вибір заморожених продуктів з нашого різноманітного меню. Вареники, пельмені, картопляні зрази, голубці, сирники, бендерики, котлети, млинці, перець фарширований і навіть чебуреки, які можна досить легко і швидко довести до готовності будь-яким зручним способом приготування.
- Для створення цих м'ясних свинячих домашніх ковбас ми використовуємо тільки свіжі продукти, які готуємо за перевіреним рецептом уже багато років.
- Ми є виробниками домашніх напівфабрикатів і тому наші страви ручного виготовлення, мають невелику ціну за 1 кг, тому ви можете замовити натуральні домашні напівфабрикати вигідно і недорого просто сьогодні через кошик сайту.
- А також при виготовленні по-домашньому зроблених напівфабрикатів, ми абсолютно не використовуємо консерванти і підсилювачі смаку, тільки процес шокової заморозки. Адже для нас позитивні відгуки клієнтів про відмінну якість товару перш за все.
- Скористайтеся послугами нашої доставки замовлень по Києву та заощаджуйте час на те, щоб отримати своє замовлення.
- Купуйте якісний натуральний і дуже смачний люля-кебаб зі свинини тільки у нас і насолоджуйтеся його ніжним смаком м'яса з вигодою для вас.
Спосіб приготування:
- Люля-кебаб зі свинячого фаршу попередньо розморозити.
- Розігріти духовку до 180 градусів і випікати до готовності приблизно 20 хв.
- На пательні в олії спочатку обсмажити з усіх боків на сильному вогні всього 3-5 хвилин, а потім довести до готовності на маленькому вогні під кришкою.
- На решітці гриль смажити перші 5 хвилин на відкритому вогні постійно перевертаючи, потім прибрати в зону тліючого вугілля і довести ковбаски зі свинини до готовності.
- Ступінь готовності може бути різним і залежати від ваших кулінарних уподобань.
- За температурою, яку можна виміряти термометром зі щупом, у самому центрі м'ясного виробу, ступінь кулінарної готовності для свинячого фаршу становить 65 градусів.
Приємного апетиту!
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.
JoomShopping Download & Support