Люля-кебаб з телятини та свинини
напівфабрикат швидкозаморожений
Склад: свинина знежилована напівжирна (стегно, лопатка, задня частина), телятина знежилована вищого гатунку, сало хребтове свиняче, кінза, кріп, приправа Хмелі-сунелі, приправа Уцхо-сунелі, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 15,5 г (g), жири 21,3 г (g), вуглеводи 2,2 г (g).
Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1098,3 кДж (kJ) / 262,5 ккал.
Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.
Люля-Кебаб - оригінальна і смачна страва з Центральної Азії, яка приваблює своїм насиченим ароматом і приємним зовнішнім виглядом. Від одного погляду на смажені м'ясні ковбаски, хочеться тут же ними насолодитися.
Ця смачна і соковита м'ясна страва зі свинячого і телячого фаршу буде чудовим частуванням для галасливої компанії і тихої сімейної вечері. Навіть на святковий стіл їх цілком можна подавати з легкими овочевими салатиками, супами та різною зеленню у вигляді кропу, петрушки, кінзи й базиліку, і селери.
Вживати можна як гарнір до основної страви і самостійно в їжу з хлібом або коржами вприкуску. Ця м'ясна їжа не залишить нікого байдужим, і ви купуватимете або готуватимете її самостійно тепер набагато частіше.
Люля-Кебаб із телятини та свинини ручного виготовлення
Така східна м'ясна страва має подовжену круглу форму, складається з суміші двох видів м'яса: свинини та телятини з великим додаванням ріпчастої цибулі. При цьому яйця та білий хліб, як у котлетах, у такому рецепті не використовуються зовсім.
Для в'язкості та скріплювальних властивостей телячо-свинячого фаршу використовується властивість розшаровування м'яса під час його механічного впливу на нього. Іншими словами, фаршеподібну суміш 10-15 хвилин відбивають об стіл або об дно великої миски. Такий вплив робить страву м'якою і ніжною, соковитою та апетитною. А найголовніше, вона дуже добре тримається на шампурах або дерев'яних шпажках у вигляді довгастих ковбасок. Оскільки фарш без жодних добавок, то навіть люди з порушеннями в роботі шлунково-кишкового тракту можуть сміливо пригощатися цією, по-домашньому зробленою м'ясною стравою.
Не варто забувати, що м'ясна їжа є дуже корисною для організму, оскільки має у своєму складі тільки свіжі натуральні продукти,які містять багато вітамінів і мінералів, білка, вуглеводів і мікроелементів. Вони сприяють насиченню організму всіма необхідними корисними речовинами, які допоможуть поліпшити стан шкіри, волосся, нігтів людини, а також налагодити роботу органів і систем у всьому організмі.
Замовити м купити люля-кебаб із телятини та свинини в Києві з доставкою за низькою ціною
Тепер ви знаєте про всі корисні властивості цього продукту, тож купити люля-кебаб із телятини та свинини недорого з доставкою по Києву та області, можна в нашому інтернет-магазині заморожених домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота.
- Ми пропонуємо доступні ціни за 1 кг не тільки цього м'ясного виробу, який ми створюємо за унікальним рецептом тільки зі свіжих сертифікованих продуктів. Але так само і для всього асортименту меню, що продаються у нас домашніх напівфабрикатів власного виробництва.
- І просимо зауважити, що під час виробництва страви люля-кебаб зі свинини і телятини, а так само інших по-домашньому зроблених напівфабрикатів, ми не використовуємо консервантів і підсилювачів смаку, тільки процес шокового заморожування і подальше зберігання в морозильних камерах.
- Якість продукції для нас понад усе, тому ми ретельно обираємо інгредієнти, які входять до складу наших страв.
Серед напівфабрикатів, які ми випускаємо, всім знайомі пельмені, нагетси курячі, вареники, деруни, сирники, голубці, лазанья, хінкалі, картопляні зрази, печінкові торти, бендерики, котлети Кордон блю, піца, налисники, фарширований перець і багато інших смачних страв.
Доставка заморожених страв у найкоротші терміни
Всі напівфабрикати приїжджають до замовника, тільки в замороженому вигляді в герметичних пінопластових боксах, щоб навіть у найспекотнішу погоду вони не втратили товарний вигляд і смакові якості.
Довести їх до готовності можна за короткий термін будь-яким зручним способом приготування: в мультиварці, в духовці, або мікрохвильовій печі, на сковороді.
Звертайтеся до нас і купуйте люля кебаб із телятини та свинини недорого та якісно.
Способи приготування ковбасок люля-кебаб із телятини та свинини:
- Сковорідка - розморозьте і посмажте під кришкою на рослинній олії 20 хвилин, постійно перевертаючи і обсмажуючи з усіх боків. Перші кілька хвилин смажте ковбасу на сильному вогні, щоб створити скоринку, тим самим "запечатавши" всі м'ясні соки, після довести до готовності під кришкою на невеликому вогні.
- Гриль на мангалі - розморозьте і так само обсмажте на вогні перші кілька хвилин постійно перевертаючи. Потім доведіть до готовності над тліючим вугіллям ще 15-17 хвилин.
- Духовка - можна не розморожувати. Встановіть температуру 180 градусів, покладіть їх на змащене маслом деко або посуд для випічки. Випікайте до готовності 25-30 хвилин.
Приємного апетиту!
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.
JoomShopping Download & Support