Пиріг з яблуками та заварним кремом
напівфабрикат швидкозаморожений
Склад: наповнювач яблучний, яблука свіжі, молоко коров'яче, борошно пшеничне вищого гатунку, крем заварний, цукор білий кристалічний, маргарин, вершки, горіхи волоські, кориця, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу.
Алергени підкреслено.
Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 4,6 г (g), жири 15,2 г (g), вуглеводи 25,1 г (g).
Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
1238,9 кДж (kJ) / 296,1 ккал.
Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.
Осінь - час пирогів з яблуками, вишнями, сливами, персиками, полуницею, чорницею, суницями, навіть гарбузом та іншими смачними дарами природи. Так приємно зустріти новий день смачним сніданком або проводити стару за кухлем ароматної кави або чаю вприкуску з ніжною смачною випічкою.
Сьогодні можна зустріти різні інтерпретації начинки, тому ви часто зустрінете не тільки запіканки, киші, пироги з яблуками, полуницею, вишнями, але і ці страви у поєднанні зі згущеним молоком, заварним кремом, вареннями, джемами, сиропами, солодкими соусами та підливами або іншими сполуками смаків, які, аж ніяк не псують випікаються в духовці смакоти.
Готові апетитні пироги з різними начинками
Яблучний пиріг з густим та солодким заварним кремом – це незвичайне поєднання, яке не так просто знайти у рядовому магазині свіжої випічки. Ця смакота поєднує в собі найніжніші та солодкі сорти яблук та м'який молочно-олійний крем, який просто тане у роті. Така суміш гармонійно доповнює один одного та робить смак випічки ще більш насиченим.
Все частіше зайняті жінки вдаються до допомоги готових продуктів, не витрачаючи на випікання солодощів цілий годинник. Часто трапляється так, що тісто виходить не таким пухнастим і ніжним, або інші фактори впливають на якість смачних рогаликів, тістечок, що готуються в духовці, пиріжків, запіканок або оригінальних штруделів. Тому на сьогоднішній день для зайнятої жінки є дуже навіть непоганий вихід - це купити пиріг з яблуками та заварним кремом вже готовий заморожений, який достатньо після покупки відправити в заздалегідь розігріту духовку на час, зазначений у етикетці, що додається.
Зробити це набагато простіше, ніж ризикувати власними силами і в результаті отримати не зовсім те, що ви очікували отримати.
Замовити ніжний пиріг з яблуками та заварним кремом у Києві недорого з доставкою
- Якщо ви вирішили купити пиріг з яблуками та заварним кремом у Києві з доставкою, звертайтесь за послугою до нашого інтернет магазину домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота.
- Ми продаємо якісні сертифіковані заморожені страви ручного виготовлення в широкому асортименті меню, які наші кухарі створюють із любов'ю лише зі свіжих продуктів, що купуються у надійних постачальників.
- Для приготування пирогів з яблуком і заварним кремом, печінкових тортів, котлет зі свининою, тефтелів, чебуреків, пельменів, хінкалі, вареників, кишів та багатьох інших екзотичних і традиційних страв, ми користуємося лише перевіреними рецептами, що добре зарекомендували себе.
- Ми використовуємо різні способи приготування їжі, щоб ще більше здивувати вас ніжним оригінальним смаком їжі.
- А ще ми не використовуємо консерванти та підсилювачі смаку, лише процес шокового заморожування продуктів, тому їх дуже просто та швидко можна довести до повної готовності вже в домашніх умовах.
- Якість насамперед для нас і такого принципу ми дотримуємося завжди і в усьому нашій роботі, тому ми ретельно перевіряємо всі інгредієнти для своїх по-домашньому зроблених напівфабрикатів.
- Для зручності своїх улюблених клієнтів реалізуємо напівфабрикатний товар за доступною ціною за 1 кг ваги з вигідними умовами доставки товару по Києву власними кур'єрами.
- Постійно робимо знижки та проводимо акції, що відбиваються на нашому сайті інтернет магазину ТМ Смачнота.
Звертайтеся до нас і купуйте найкращі домашні напівфабрикати з користю та вигодою для себе та близьких!
Спосіб приготування:
- Попередньо не розморожувати. Випікати пиріг з яблуками та заварним кремом у духовці при температурі 180 градусів 40-45 хвилин.
- Орієнтиром і деяким індикатором готовності вам може служити, злегка позолочені боки і верх яблучного виробу, що випікається, із заварним кремом.
- Вийняти з духовки і дати охолонути 20 хвилин.
Подавати на стіл з міцним чаєм або кавою, а також вареннями, сиропами або солодкими соусами.
Смачного!
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.
JoomShopping Download & Support