Деруни картопляні з грибами

Напівфабрикат швидкозаморожений

122.00 грн.
Предложение 2
  • Security policy (edit with Customer reassurance module)Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)Return policy (edit with Customer reassurance module)

Склад: картопля сира, гриби печериці смажені, цибуля городня ріпчаста смажена, борошно пшеничне вищого гатунку, яйця курячі, майонез, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Алергени підкреслено.

Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
3,8 г (g), жири 7,8 г (g), вуглеводи 14,8 г (g).

Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
605 кДж (kJ) / 144,6 ккал.

Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.

Жодне пишне свято чи тиху сімейну вечерю неможливо уявити без апетитних традиційних домашніх дерунів. Ця страва може мати начинку у вигляді м'яса, грибів або ж складатися за класичною схемою, виключно з картоплі, яєць і спецій. У будь-якому разі, їжа має ніжний і неймовірно легкий смак. Але вживати її самостійно - це абсолютно неприпустимо і десь навіть абсолютно неправильно.

Деруни з грибами або з м'ясним фаршем варто прикрашати сметаною, йогуртом або яскравим смачним овочевим, м'ясним чи сметанним оригінальним гострим соусом. Крім того їх подають із цибулевою піджаркою, приготованою на салі з м'ясними шкварками. Тоді ви відчуєте весь насичений смак картопляних дерунів в усій його пишноті та смаковому розмаїтті.

Деруни з грибами продаються за доступною ціною за 1 кг цих домашніх напівфабрикатів

Ці млинці створюють із суміші тертої на дрібну тертку сирої картоплі, яєць, борошна та спецій, а ще дрібно нарізаних смажених грибів як начинку, яку кладуть у середину виробу. Подають із класичними овочевими або комбінованими салатами та різними супами.

Страву із сирої картоплі з грибами доводять до готовності різними способами приготування:

  • у мікрохвильовці;
  • мультиварці;
  • духовці;
  • на сковороді.

Останній варіант приготування, мабуть, є найпоширенішим і найпопулярнішим. Однак, вживати в їжу смажені картопляні деруни з грибною начинкою не бажано людям із порушеннями роботи шлунково-кишкового тракту. Краще приготувати такі деруни з грибами іншим зручним способом, наприклад, випекти їх у духовці без олії. Від цього їхній смак не надто зміниться, але зате ви не матимете підсмаженої скоринки, яка утворюється під час смаження на олії, і відповідно не відчуватимете сильного дискомфорту після жирної їжі.

Як замовити і купити деруни з грибами в Києві та області з доставкою?

Гриби в складі дерунів надають їм особливого приємного смаку й аромату, такі млинці з сирої картоплі та грибочків хочеться відразу з'їсти. Але де можна вигідно і недорого купити деруни з грибами, якщо ви не маєте часу і сил на їхнє приготування та біганину по магазинах?

Не витрачайте свій дорогоцінний час і купуйте готову або майже готову кулінарну їжу, тільки в нашому інтернет магазині заморожених домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота. Ми гарантуємо якість нашої продукції, оскільки піклуємося про своїх клієнтів і створюємо страви тільки зі свіжих продуктів від перевірених постачальників.

Ми ретельно перевіряємо кожен інгредієнт для дерунів та інших страв, серед яких:

  1. Смачні пельмені з м'ясом і рибою;
  2. Домашні вареники з різними солодкими та солоними начинками;
  3. Грузинські хінкалі з телятиною, бараниною, свининою та сиром;
  4. Різні налисники з м'ясними, овочевими, грибними та сирними начинками;
  5. Ситні голубці з м'ясом, рисом і грибами;
  6. Оригінальні картопляні зрази з пісними та м'ясними наповнювачами;
  7. Творожні сирники з ягодами, фруктами та шоколадом
  • Усі наші по-домашньому зроблені напівфабрикати виключно ручного виготовлення за унікальними правильними рецептами.
  • Ми не використовуємо консервантів і підсилювачів смаку, тільки процес шокової заморозки.
  • Тож деруни із сирої картоплі з начинкою зі смажених грибів - це напівфабрикат свіжозаморожений, який достатньо обсмажити на рослинній олії з двох боків до готовності.
  • Якість приготованих на власному виробництві домашніх напівфабрикатів і подальше їхнє безпечне зберігання, має для нас першорядне значення.
  • Усі страви проходять кілька ступенів огляду та апробації, перш ніж потраплять у морозильні ларі для тривалого зберігання.
  • Доставка по Києву та області здійснюється нашими кур'єрами в спеціальних пінопластових боксах, що гарантують повне збереження і дотримання температурного режиму протягом усього процесу доставки.
  • Замовити доставку по місту можна всіх домашніх напівфабрикатів з нашого широкого і різноманітного асортименту меню.

Якщо ви придбаєте деруни з грибами в нашому інтернет-магазині ТМ Смачнота в Києві, вам просто потрібно буде довести їх до готовності будь-яким зручним способом приготування.

Всі вони були описані раніше в цій статті, тож проблем з приготуванням, у вас бути не повинно! Про всяк випадок детальніше розповімо про один із них, щоб ви могли насолоджуватися ніжним смаком цієї улюбленої страви.

Спосіб приготування:

  1. Цей напівфабрикат швидкозаморожений не потребує тривалого попереднього розморожування.
  2. Достатньо розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії або вершкового масла і прямо нерозмороженими покласти їх на неї.
  3. Обсмажуйте деруни з грибами по черзі з кожного боку на вогні, нижчому від середнього, за зачиненої кришки до рум'яної скоринки, приблизно по 6-7 хвилин на кожен бік.
  4. Після обсмажування варто перекласти деруни з грибами на кілька шарів паперового рушника, щоб уся олія стекла і вбралася в рушник.

Обов'язково подавайте до столу зі шкварками та цибулевим підсмажуванням, а також різними смачними варіантами соусів, сметаною та підливами. Крім того, не забудьте про суп, гарніри з каші та легкий овочевий салатик.

Приємного апетиту!

Відгук

Зареєструйтесь, щоб створити відгук.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support