Деруни картопляні з м'ясом (свинина)
Напівфабрикат швидкозаморожений
Склад: картопля сира, свинина знежилована напівжирна (стегно, лопатка, задня частина), цибуля городня ріпчаста, сало хребтове свиняче, яйця курячі, майонез, борошно пшеничне вищого гатунку, сіль кухонна кам'яна дрібного помелу, перець чорний мелений.
Алергени підкреслено.
Поживна цінність в 100 г (g) продукту:
білки 5,6 г (g), жири 8,4 г (g), вуглеводи 14,8 г (g).
Енергетична цінність в 100 г (g) продукту:
657,7 кДж (kJ) / 157,2 ккал.
Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -180 С.
Повторно не заморожувати! Рекомендуємо переносити в термопакеті.
Деруни або картопляні оладки - улюблена і головна страва на столі кожного українця. Без неї не минає жоден традиційний банкет або сімейне свято. Деруни вважаються традиційним білоруським виробом, але так сталося, що вони надійно закріпилися в списку української традиційної їжі, яка дуже часто із засмаженою цибулькою і шкварками подається на святковий стіл.
Начинка для дерунів може бути досить різноманітною, але здебільшого м'ясна, овочева, сирна та грибна. Усі начинки заздалегідь готують, м'ясний фарш, копчену грудинку, гриби або овочі обсмажують із цибулею, солять, перчать і в такому вигляді додають у картопляні млинці.
Деруни робляться із сирої картоплі з додаванням яйця, борошна, солі та замішуються до густоти тіста на оладки. Також деруни із сирої картоплі можна їсти без будь-якої начинки окремо в прикуску з м'ясом, грибами, смаженою печінкою, сиром, різними овочевими й комбінованими салатами. Добре поєднуються з томатними, овочевими або майонезними соусами, які чудово доповнюють їх різними смаковими нотками.
А щоб надати цим апетитним картопляним млинцям незвичного яскравого смаку, можна обваляти їх у сметані перед вживанням. Драники картопляні з м'ясом і сметаною стануть яскравою та апетитною прикрасою вашого обіднього столу. Їх можна вживати щодня на обід або вечерю, як самостійну страву або доповнення до неї.
Основні характеристики дерунів із м'ясом і чому вони такі популярні?
Ця страва справді особлива, бо її можна готувати різними способами приготування:
- у мікрохвильовці;
- мультиварці;
- на сковороді;
- у духовці.
Тож самих способів приготування може бути досить багато і вибір за вами, яким із них скористатися наступного разу.
М'ясо для приготування дерунів використовують різне: свиняче, яловиче, куряче, індиче або їхні пропорційно вдалі міксовані поєднання. Перед тим як класти його в картопляне тісто для дерунів, його завжди обсмажують із цибулею до готовності й тільки потім додають у деруни із сирої картоплі.
Якщо ви любите жирнішу їжу, можете вибирати начинку зі свинини, пісним варіантом будуть курячі деруни або з курячого фаршу. Копчена корейка або грудинка, так само може бути прекрасною начинкою, тільки її так само ріжуть на невеликі шматочки і обсмажують з цибулею, перш ніж додати в картопляні деруни.
Замовити деруни з м'ясом недорого від прямого виробника в Києві вигідно
Якщо ви не маєте сил, часу і бажання готувати їжу довгі години, пропонуємо відвідати сайт нашого інтернет-магазину заморожених домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота. Ви завжди можете вибрати і купити деруни з м'ясом, ціна в Києві з доставкою вельми адекватна і конкурентна.
Можемо так само запропонувати на вибір такі домашні кулінарні напівфабрикати власного виробництва:
- котлети з грибами, рибою, м'ясом і овочами;
- голубці з м'ясом, рисом і грибами;
- фрикадельки дитячі на перепелиних яйцях;
- пельмені з телятиною, свининою, яловичиною, індичкою, куркою і навіть рибою;
- сирники на сніданок із різними смачними наповнювачами;
- хінкалі по-грузинськи з м'ясом і сиром;
- зрази картопляні з пісними та м'ясними начинками.
У нас великий вибір якісних напівфабрикатних страв нашого різноманітного меню. У продажу є й багато інших страв, включно з дерунами з грибами, фаршированим перцем, варениками, домашніми паштетами або піцою в асортименті.
Пропонуємо до продажу домашні заморожені продукти ручного виготовлення. Ми дбаємо про кожного клієнта, тому ретельно перевіряємо всі інгредієнти кожного товару і використовуємо тільки свіжі продукти для створення напівфабрикатів.
На виробництві ніколи не використовуємо консерванти та підсилювачі смаку, тільки процес шокової заморозки. Якість і відмінний смак їжі для нас перш за все, ми готуємо деруни з м'ясом за оригінальним, особливим рецептом, який дуже подобається нашим покупцям. Відвідайте наш сайт, розгляньте фото товару і замовте деруни з м'ясом за доступною ціною за 1 кг виробу з вигідною доставкою по Києву та області.
Насолоджуйтесь смаком натуральних страв і пригощайте ними своїх рідних і близьких.
Спосіб приготування:
- Напівфабрикат швидкозаморожений не потребує попереднього розморожування.
- Розігрійте сковороду з рослинною олією або вершковим маслом.
- Обсмажте деруни з м'ясним фаршем з двох боків на невеликому вогні під кришкою до рум'яної скоринки по 6-7 хвилин з кожного боку.
- Після смаження перекладіть деруни з м'ясом на паперовий рушник, щоб масло скло.
Подавайте на стіл із цибулевою піджаркою, різними варіантами соусів, підливами або сметаною.
Так само можна одночасно подати овочеві салати та гарніри.
Приємного апетиту!
Відгук
Зареєструйтесь, щоб створити відгук.
JoomShopping Download & Support