Салат "Королева" для справжньої королівської кухні

Ніжний і апетитний овочевий або комбінований салат - найкраще рішення для святкового столу, а особливо, якщо ця страва ще приємно пахне і матиме оригінальний смак, всі гості точно залишаться задоволені своєю трапезою.

Ми пропонуємо вам унікальний виріб під назвою салат «Королева», до складу якого входять різні продукти, які, здавалося б, не поєднуються між собою. Але ця королівська страва доводить, що смачні крабові палички, хрумкий арахіс, ароматна шинка, кисло-солодкі яблука, яйця та плавлений сирок можуть створити такий шедевр, перед яким, просто неможливо встояти.

 

Незвичайне блюдо на вашій кухні

Перед приготуванням будь-якої їжі головне – зібрати весь набір продуктів та відварити, обсмажити, запекти усі необхідні інгредієнти. І очистити їх від шкаралупи, шкірки, лушпиння, або насіння.

Тому спочатку підготуйте такі складові:

  • 200 г плавленого сиру;
  • 200 г крабових паличок;
  • 200 г шинки;
  • 100 г арахісу;
  • 4 яйця;
  • 1 яблуко на свій смак;
  • сіль та спеції, майонез.

 

Тепер пару-трійку необхідних моментів:

  1. Яйця варто заздалегідь відварити, остудити та очистити від шкаралупи.
  2. Яблуко очистити від шкірки та насіння всередині.
  3. Арахіс очистити від лушпиння, а сирки вийняти з упаковки.

Тепер можна розпочинати приготування страви.

 

Готуємо салат "Королева" по-королівськи

Готувати комбінований салат «Королева» для краси та ефектної подачі, краще у круглій ємності вистеленим пергаментним папером, або у формі зі знімним кільцем.

  1. Крабові палички та шинку потрібно нарізати дрібними кубиками, а плавлений сирок та яблуко, натерти на дрібній тертці, арахіс подрібнити у блендері.
  2. Після того, як ви відварили та очистили яйця, білок варто відокремити від жовтка і натерти їх на дрібній терці в окремі ємності.
  3. Кожен інгредієнт розділіть по різних ємностях і додайте до кожного з них трохи майонезу. Тільки половину білка потрібно відокремити від основної маси та залишити без майонезу.

 Тепер коли всі інгредієнти підготовлені, можна викладати страву.

 

Це буде листковий салат із перелічених вище складових!

  1. На нижній шар покладіть плавлений сирок і покрийте тонким шаром майонезу.
  2. Другим шаром буде жовток яйця, на нього наноситься майонезна сітка.
  3. Третій шар – крабові палички і знову трохи майонезу.
  4. Далі терте яблуко + сітка з майонезу, шинка та поверх сітка.
  5. Після посипаєте арахісом, кладете білок із майонезом і на завершення – шар чистого білка.

Вживати салат «Королева» одразу після приготування не рекомендується, його потрібно залишити на 30-40 хвилин у холодильнику, а потім зняти кільце, або акуратно дістати виріб із ємності, прибрати пергаментний папір та можна подавати на стіл.

Ваші гості будуть вражені не лише зовнішнім виглядом їжі, а й її неймовірним смаком. Подавайте з гарнірами у вигляді картопляного пюре, вареного рису, або запечених у духовці чи на грилі овочів. Також подайте м'ясо, рибу, птицю чи смачні страви з цих продуктів у вигляді котлет, рагу, фаршированих курячих ніжок, голубців, запіканок, або підсмажування з овочами.

Готуйте найкращі страви із задоволенням та любов'ю!

Смачного!