Рецепт червоної риби з розмарином, часником та лимоном

Червона риба запечена в духовці з ароматними травами, часником і лимоном - це просте та смачне блюдо, яке неймовірно легко приготувати. Риба запікається в духовці разом із лимонними скибочками, які надають страві особливого аромату та смаку. А розмарин та часник додають пікантності та глибини смаку. Цей рецепт є чудовим вибором для тих, хто стежить за своїм здоров'ям, оскільки червона риба містить багато корисних вітамінів та мінералів.

Інгредієнти для приготування червоної риби:

  • 500 г червоної риби (лососеві, форель тощо)
  • 2 лимони
  • 3-4 зубчики часнику
  • 2 гілочки свіжого розмарину
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • сіль та свіжомелений чорний перець

Кроки приготування риби:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Вимийте та обсушіть червону рибу паперовим рушником.
  3. Розріжте лимони на тонкі скибочки.
  4. Розріжте часник на тонкі скибочки.
  5. Розкладіть на деко паперовий пергамент і покладіть на нього червону рибу.
  6. Начиніть рибу скибочками лимона, часнику та розмарину. Поставте в духовку на 25-30 хвилин|мінути| до готовності.
  7. При подачі посипте свіжим розмарином і подавайте з скибочками лимона.

Готово! Ось ваша смачна та ароматна страва для святкового столу - червона риба запечена в духовці з розмарином, часником та лимоном.