Червона риба запечена в духовці з ароматними травами, часником і лимоном - це просте та смачне блюдо, яке неймовірно легко приготувати. Риба запікається в духовці разом із лимонними скибочками, які надають страві особливого аромату та смаку. А розмарин та часник додають пікантності та глибини смаку. Цей рецепт є чудовим вибором для тих, хто стежить за своїм здоров'ям, оскільки червона риба містить багато корисних вітамінів та мінералів.
Інгредієнти для приготування червоної риби:
- 500 г червоної риби (лососеві, форель тощо)
- 2 лимони
- 3-4 зубчики часнику
- 2 гілочки свіжого розмарину
- 2 столові ложки оливкової олії
- сіль та свіжомелений чорний перець
Кроки приготування риби:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Вимийте та обсушіть червону рибу паперовим рушником.
- Розріжте лимони на тонкі скибочки.
- Розріжте часник на тонкі скибочки.
- Розкладіть на деко паперовий пергамент і покладіть на нього червону рибу.
- Начиніть рибу скибочками лимона, часнику та розмарину. Поставте в духовку на 25-30 хвилин|мінути| до готовності.
- При подачі посипте свіжим розмарином і подавайте з скибочками лимона.
Готово! Ось ваша смачна та ароматна страва для святкового столу - червона риба запечена в духовці з розмарином, часником та лимоном.