Легкий торт: простий рецепт з покроковими інструкціями

Якщо ви хочете порадувати своїх близьких легким та смачним десертом, то цей рецепт легкого торта – ідеальне рішення. Будучи зробленим з використанням свіжих та якісних інгредієнтів, цей торт не тільки виглядає привабливо, але має приголомшливий смак.

Список простих інгредієнтів:

  • 250 гр борошна
  • 200 гр цукру
  • 3 яйця
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 ч. л. ванільного екстракту
  • 150 мл молока
  • 100 гр вершкового масла
  • 300 гр збитих вершків для прикраси
  • свіжі ягоди для прикраси

Покрокові дії приготування легкого домашнього торта

  • Крок 1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Крок 2. Збийте яйця та цукор у міксері до отримання пишної маси.
  • Крок 3. Додайте борошно, розпушувач і ванільний екстракт в яєчну суміш і добре перемішайте.
  • Крок 4. Додайте молоко і розтоплене вершкове масло в тісто і ретельно перемішайте.
  • Крок 5. Вилийте тісто в попередньо змащену олією форму для випікання і випікайте протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
  • Крок 6. Залишіть торт охолонути у формі на ґратах.
  • Крок 7. Викладіть збиті вершки на верхню частину торта та прикрасьте свіжими ягодами.
  • Крок 8. Подайте торт на стіл та насолоджуйтесь його ніжним смаком та ароматом.

Такий легкий торт може стати чудовим доповненням до чашки кави або чаю, а також чудовим частуванням для гостей.