Якщо ви не знаєте, що ж вибрати як основну страву на сніданок для членів своєї сім'ї, особливо дітей, які нічого не хочуть їсти, можна самостійно спробувати зробити смачні солодкі сирники, які не тільки збагатять кальцієм та фосфором їх організм, а й надовго втамують почуття голоду.
Проте за сьогоднішнього темпу життя, коли день розписаний за хвилинами, дедалі більшою популярністю починають користуватися вже готові напівфабрикати у вигляді вареників, пельменів, налисників, картопляних зраз або голубців, які продаються в замороженому стані.
І замовити, а потім купити класичні сирники в замороженому вигляді зараз не складає ніякої складності в магазинах домашніх напівфабрикатів, а тому набагато швидше і простіше на сьогоднішній день, користуватися їх широким і різноманітним асортиментом меню, яке вони роблять завжди смачним і різноманітним.
Страви для сніданків, обідів та вечерь відрізняються:
- ніжністю смаку;
- приємним запахом;
- привабливий зовнішній вигляд.
Вибравши, наприклад, творожні сирнички з різними солодкими начинками, ви можете подати їх на святковий стіл у вигляді десерту з морозивом при зустрічі довгоочікуваних гостей та друзів. Ваші ласощі не залишать нікого байдужими, а приготувати їх досить просто.
Потрібно тільки вибрати підходящий варіант приготування сирників серед усіх можливих:
- на пательні;
- у мікрохвильовій печі;
- у мультиварці;
- в духовці.
Якщо говорити про кожен із способів, то останній, хоч і не найшвидший, зате один із найкращих і надійніших, особливо коли йдеться про правильне харчування. Адже при приготуванні в духовці цілком можливо обійтися без рослинної або вершкового масла, а значить вони будуть набагато жирнішими, але при цьому залишатимуться такими ж пишними, рум'яними і корисними.
Приготувавши сирники в духовці, ви отримуєте смачний м'який десерт з відмінним ароматом і ніжним присмаком і при цьому повністю підходить для позначення здорового ПП правильного харчування. Така страва стане вашою улюбленою, якщо ви спробуєте її одного разу.
Єдина незаперечна перевага, яка багатьом подобається при обсмажуванні на сковороді, полягає у створенні хрусткої скоринки. Але така перевага є дуже сумнівною, особливо при сьогоднішній боротьбі за здоровий спосіб життя.
Так що ПП сирники, запечені в духовці без олії, стають зараз все більш затребуваними, і ця тенденція сучасних людей стежити за своїм харчуванням, набуває все більшої популярності. Для багатьох девіз «Здорова їжа – повністю впливає на якість життя» набула першорядного значення.
Готуємо заморожені сирники у духовці швидко та просто
Щоб створити сирники дуже привабливими та смачними, вам потрібно зробити наступні кроки:
- Розігріти духовку до 180 градусів за Цельсієм. Деко накрити пергаментом або харчовою плівкою.
- Розкласти заморожені сирники так, щоб вони не торкалися один одного.
- Випікати вироби рекомендують за 160 градусів протягом 20-25 хвилин до повної готовності. Спробувати, чи виріб готовий, можна шпажкою, вилкою або зубочисткою. Якщо їжа вже готова, її не потрібно перетримувати, а одразу вимикати та діставати їх духовки.
- Коли сирники добре пропекуться і стануть апетитними та ніжними, їх можна дістати з печі та подавати з ягідним варенням, сметаною, кремом, медом та соусом. У духовці їжа вийде неймовірно смачною, м'якою, соковитою та рум'яною.
Зробіть свій сніданок максимально корисним та смачним для себе та своїх рідних, допоможіть їм отримати заряд бадьорості та енергії для здійснення різних видів діяльності. Така їжа точно сподобається і дорослим, і дітям, а в поєднанні з солодкою підливою або варенням смак сирників буде просто неперевершеним.
Пригощайтеся самі та пригощайте своїх рідних та близьких людей смачною їжею з сиру.
Смачного.