Як правильно приготувати заморожені сирники на сковороді?

Ніжні та солодкі сирники, схожі на сирні млинці, - це найкращий варіант десерту до чаю або іншого напою, а також невід'ємна страва до здорового та низькокалорійного сніданку. Страва дуже ситна і корисна, вона має корисні речовини, які дарують енергію і сили на цілий день. Ви надовго забудете про голод і почуватиметеся чудово.

Творожні сирники з різними солодкими ягідними, фруктовими та шоколадними начинками - улюблені ласощі дітей, що містять натуральний кисломолочний сир і мають солодкий неповторний смак. Часто господині додають до складу виробів родзинки, полуницю, малину, шоколад, банан або курагу, а заправляють їх солодким соусом, сиропом, карамеллю, варенням або кремом.

Сирнички можна вживати не тільки як сніданок або десерт, але і як частування для гостей або близьких друзів після основних страв з морозивом. Сирна основа також використовується для запіканок, булочок, слоєк та пудингів.

Скільки часу готувати смачні сирники з кисломолочного сиру на сковороді?

Якщо ви готуєте їх самостійно, процес займе до 30-35 хвилин, але набагато швидше буде мати справу з напівфабрикатним замороженим варіантом, який цілком можливо купити. Сирники продаються у замороженому вигляді у магазинах домашніх напівфабрикатів, як і пельмені, вареники, хінкалі, голубці, картопляні зрази чи піца.

Процес виготовлення цих напівфабрикатних продуктів досить простий і не містить жодної таємниці за сімома печатками. Навіть повністю заморожені сирники кладуть на заздалегідь розігріту сковорідку, з попередньо налитою кількістю рослинної або вершкового масла. Обсмажують на невеликому вогні до золотистої скоринки по 5 хвилин з кожного боку, а потім ще стільки ж томять під кришкою на маленькому вогні, щоб пропеклася серединка.

Тому готувати заморожені сирники на сковороді набагато швидше та вигідніше, ніж створювати їх самостійно. Так що піддавати ці покупні вироби природному процесу попередньої розморозки протягом кількох годин на столі або всю ніч у холодильнику, а потім вже обсмажувати набагато довше за часом, ніж користуватися таким методом приготування.

Ви можете просто купити сирники напівфабрикат, відправити їх до морозильної камери, а потім дістати потрібну кількість для своїх потреб у будь-який момент і приготувати. Вам потрібно тільки відправити їжу на сковорідку і підсмажити, а потім трохи протушкувати свою страву. При покупці напівфабрикату процес його створення вже упускається.

Як приготувати заморожені сирники на сковороді?

Запам'ятайте, що попередньо розморожувати сирники немає потреби, у замороженому вигляді вони краще збережуть свою форму та зовнішній вигляд.

Щоб створити шедевр кулінарії, вам слід дотримуватися вказівок:

  1. Розігріти сковороду і залити на неї невелику кількість олії. Сирники з сиру не прилипатимуть до сковороди, якщо олія буде гарячою.
  2. Відправити сирники на сковороду і смажити з кожного боку по 5 хвилин, перевертаючи вчасно.
  3. Накрити вироби кришкою і тримати на маленькому вогні ще 5 хвилин, щоб вони пропеклися зсередини.
  4. Подавати готові сирники можна з солодким соусом, джемом, згущеним молоком або іншою солодкою підливою.

Готуйте найсмачніші сирники для своїх рідних та близьких. Ми впевнені, що ця страва стане вашим сімейним сніданком чи вечерею після першої дегустації.

Смачного!