Готуйте заморожені голубці в мультиварці - це практично, швидко та зручно

Сьогодні в Інтернеті можна знайти безліч рецептів приготування звичних кожному страв. Крім традиційного приготування голубців в каструлі можна знайти інструкцію, як готувати вироби в мікрохвильовій печі або в мультиварці. Остання стає все більш популярною, тому що пристрій з'являється практично в кожному домі і не вимагає великих витрат часу на контроль процесу. Вам потрібно просто завантажити інгредієнти, встановити відповідну програму та періодично пробувати голубці на готовність.

Як приготувати заморожені голубці в мультиварці правильно та смачно?

Вироби найкраще вживають у поєднанні з соусами та різноманітними підливами. Рецепт одного з таких ми пропонуємо вам далі, тим більше, що до її складу входять найчастіше використовуємо інгредієнти.

Спочатку необхідно підготувати інгредієнти:

  • Заморожені голубці.
  • Цибуля, морква.
  • 2-3 столові ложки сметани та томатної пасти.
  • Спеції, зелень на смак.

Інструкція на тему, скільки і як готувати заморожені голубці в мультиварці:

  1. Дрібно нарізати цибулю, натерти моркву на тертці. Змішати інгредієнти та підсмажити у ємності мультиварки без соняшникової олії.
  2. Коли овочі набули насиченого золотистого кольору, до них додаємо сметану і томатну пасту.
  3. Суміш необхідно перемішати і додати воду, щоб вона стала менш густою або навіть рідкою.
  4. Приблизно через 10-15 хвилин після початку приготування, голубці потрібно посолити, поперчити та додати інші спеції за бажанням. Дрібно нарізану зелень додайте наприкінці.
  5. Соус готувати ще 2-3 хвилини, а потім перелити в іншу ємність остигати.
  6. Далі необхідно викласти в чашу мультиварки заморожені голубці (вони не повинні піддаватися попередньому розморожуванню).
  7. До голубців додайте соус, щоб він повністю покрив ваші вироби. За потреби можна додати ще води, яка при варінні може трохи википіти.
  8. На панелі мультиварки вибрати програму "Тушкування" і встановити відповідний час. У нашому випадку – це 1 година, якщо ви використовуєте мультиварку та 20 хвилин, якщо скороварку.
  9. Через вказаний час потрібно спробувати готовність страви і, переконавшись, що вона дійсно готова до вживання, тоді діставати її з мультиварки.
  10. Подавати страву рекомендується гарячою, прикрашеною зеленню.

Тепер ви теоретично знаєте, як готувати голубці заморожені в мультиварці і зможете цілком самостійно зробити цю різноманітну ситну та смачну страву з капусти, м'ясного фаршу та рису на практиці.

Смачного!