Домашня м'ясна піца - це чудовий спосіб задовольнити свій апетит і порадувати себе та близьких. Ви можете використовувати будь-які інгредієнти, які вам подобаються, але в цьому рецепті ми пропонуємо приготувати м'ясну піцу з яловичиною та пепероні.
Ось що вам знадобиться для піци з м'ясом та пепероні: Інгредієнти
Тісто для піци
- 1/2 склянки томатного соусу
- 1/2 склянки тертого сиру моцарелла
- 1/4 кг яловичини, нарізаної на тонкі скибочки
- 10-12 скибочок пепероні
- 1/2 червоної цибулі, нарізаної на кільця
- 2 зубчики часнику, подрібнених
- 1/2 чайної ложки сушеного орегано
- 1/4 чайної ложки солі
- 1/4 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
- 1 столова ложка рослинної олії
Приготування в домашніх умовах:
- Розігрійте духовку до 220 градусів.
- Розгорніть тісто для піци на столі та викладіть його на деко.
- Змішайте томатний соус, часник, орегано, сіль та перець у мисці. Розмішайте до однорідності.
- Викласти соус на тісто, залишаючи невеликий відступ від країв.
- Викладіть на соус нарізану кільцями червону цибулю.
- Наріжте яловичину на тонкі скибочки, обсмажте на сковороді з олією до золотистої скоринки.
- Викладіть яловичину на піцу, потім пепероні.
- Посипте піцу тертим сиром моцарелла.
- Випікайте в розігрітій духовці протягом 12-15 хвилин, доки сир не розтане і скоринка не стане золотистою.
Вийміть піцу з духовки, дайте трохи охолонути, наріжте на шматочки та подавайте гарячою.
Смачного!