Домашня м'ясна піца

Домашня м'ясна піца - це чудовий спосіб задовольнити свій апетит і порадувати себе та близьких. Ви можете використовувати будь-які інгредієнти, які вам подобаються, але в цьому рецепті ми пропонуємо приготувати м'ясну піцу з яловичиною та пепероні.

Ось що вам знадобиться для піци з м'ясом та пепероні: Інгредієнти

Тісто для піци

  • 1/2 склянки томатного соусу
  • 1/2 склянки тертого сиру моцарелла
  • 1/4 кг яловичини, нарізаної на тонкі скибочки
  • 10-12 скибочок пепероні
  • 1/2 червоної цибулі, нарізаної на кільця
  • 2 зубчики часнику, подрібнених
  • 1/2 чайної ложки сушеного орегано
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю
  • 1 столова ложка рослинної олії

Приготування в домашніх умовах:

  1. Розігрійте духовку до 220 градусів.
  2. Розгорніть тісто для піци на столі та викладіть його на деко.
  3. Змішайте томатний соус, часник, орегано, сіль та перець у мисці. Розмішайте до однорідності.
  4. Викласти соус на тісто, залишаючи невеликий відступ від країв.
  5. Викладіть на соус нарізану кільцями червону цибулю.
  6. Наріжте яловичину на тонкі скибочки, обсмажте на сковороді з олією до золотистої скоринки.
  7. Викладіть яловичину на піцу, потім пепероні.
  8. Посипте піцу тертим сиром моцарелла.
  9. Випікайте в розігрітій духовці протягом 12-15 хвилин, доки сир не розтане і скоринка не стане золотистою.

Вийміть піцу з духовки, дайте трохи охолонути, наріжте на шматочки та подавайте гарячою.

Смачного!