Рецепт смачних тонких млинців на кефірі з дірочками

Млинці на кефірі - це простий та швидкий спосіб приготувати смачні, тонкі та поживні млинці. Вони виходять дуже ніжними та повітряними завдяки кефіру, який є основним інгредієнтом.

Для приготування млинців на кефірі знадобиться кефір, яйця, борошно та сода. Також можна додати в тісто невелику кількість олії. Щоб приготувати млинці на кефірі, дотримуйтесь цих кроків.

Покроковий рецепт млинців на кефірі

  1. Збийте яйця віночком до появи піни.
  2. Додайте до яєць кефір і перемішайте.
  3. В окремій мисці змішайте борошно, соду та дрібку солі.
  4. Поступово додавайте сухі інгредієнти до рідких, ретельно перемішуючи, щоб уникнути грудок.
  5. Додайте олію і ще раз добре перемішайте.
  6. Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії.
  7. Ложкою викладайте тісто на сковороду та розподіляйте його по всій поверхні.
  8. Смажте млинці на середньому вогні до появи золотистої скоринки по обидва боки.

Млинці на кефірі можна подавати з різними начинками: медом, джемом, свіжими ягодами, вершковим маслом тощо. Також можна додавати в тісто різні інгредієнти, такі як ягоди, фрукти, горіхи або шоколад, щоб надати млинцям додатковий смаковий акцент.