Ділимося чудовими рецептами тіста для смачних та ніжних домашніх пельменів від професійних кухарів ТМ "Смачнота".
Тісто для пельменів на молоці
- борошно пшеничне вищого гатунку – 3 склянки;
- молоко питне коров'яче – 100 мл;
- вода фільтрована – 100 мл;
- яйце куряче - 1 штука;
- олія соняшникова рафінована – 1 столова ложка;
- сіль біла кристалічна – 1 чайна ложка.
Пельменне тісто на мінералці
- яйце куряче - 1 штука;
- олія соняшникова рафінована – 3 столові ложки;
- сіль біла кристалічна – 0,5 чайної ложки;
- борошно пшеничне вищого гатунку – 3 склянки;
- мінеральна вода – 1 склянка.
Тісто на окропі
- борошно пшеничне вищого гатунку – 3 склянки;
- окріп - 1 склянка;
- яйце куряче - 1 штука;
- олія соняшникова рафінована – 3 столові ложки;
- сіль біла кристалічна – 0,5 чайної ложки.
Крім того ми можемо запропонувати спосіб зварених у мультиварці пельменів або, наприклад, смажених на сковороді, що так само урізноманітнить ваш раціон.