Домашня грибна піца: Рецепт в духовці

Домашня грибна піца - це відмінний вибір для тих, хто любить насичений грибний смак та бажає приготувати піцу вдома. У цьому рецепті ми будемо використовувати свіжі гриби, наприклад печериці або будь-які інші суміші італійських трав і сири, щоб створити ідеальну грибну піцу як в Італії.

Покроковий рецепт приготування домашньої грибної піци

Ми вибрали для вас найкращий рецепт домашньої піци, спробуйте!

Інгредієнти:

  • 1 кулька тіста для піци (або замороженого тіста);
  • 1 чайна ложка оливкової олії;
  • 2-3 часникові зубчики, подрібнених;
  • 200 г свіжих грибів, порізаних на тонкі скибочки;
  • 1/2 чайної ложки італійських трав;
  • 1/2 чайної ложки солі;
  • 1/4 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю;
  • 1/4 чашки томатного соусу;
  • 1/2 чашки натертого сиру моцарелла;
  • 1/4 чашки натертого сиру пармезану;
  • Свіжі листя базиліка для прикраси.

Як готувати:

  • Крок 1: Розігрійте духовку до 220 градусів С. Викладіть тісто на лист і натріть його оливковою олією та часником.
  • Крок 2: Викладіть на тісто гриби, італійські трави, сіль та перець. Поставте в духовку і запікайте 10-12 хвилин, поки гриби не стануть м'якими і золотистими.
  • Крок 3: Додайте на тісто томатний соус, натертий моцареллу і пармезан, і продовжуйте випікати піцу в духовці ще 10-12 хвилин, поки сири не розплавляться і піца не стане золотистою.
  • Крок 4: Прикрасьте свіжим листям базиліка та подавайте гарячою.

От і все! Тепер у вас є дуже смачна грибна піца, приготовлена в домашніх умовах. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтесь вишуканим грибним смаком!