Домашня грибна піца - це відмінний вибір для тих, хто любить насичений грибний смак та бажає приготувати піцу вдома. У цьому рецепті ми будемо використовувати свіжі гриби, наприклад печериці або будь-які інші суміші італійських трав і сири, щоб створити ідеальну грибну піцу як в Італії.
Покроковий рецепт приготування домашньої грибної піци
Ми вибрали для вас найкращий рецепт домашньої піци, спробуйте!
Інгредієнти:
- 1 кулька тіста для піци (або замороженого тіста);
- 1 чайна ложка оливкової олії;
- 2-3 часникові зубчики, подрібнених;
- 200 г свіжих грибів, порізаних на тонкі скибочки;
- 1/2 чайної ложки італійських трав;
- 1/2 чайної ложки солі;
- 1/4 чайної ложки свіжомеленого чорного перцю;
- 1/4 чашки томатного соусу;
- 1/2 чашки натертого сиру моцарелла;
- 1/4 чашки натертого сиру пармезану;
- Свіжі листя базиліка для прикраси.
Як готувати:
- Крок 1: Розігрійте духовку до 220 градусів С. Викладіть тісто на лист і натріть його оливковою олією та часником.
- Крок 2: Викладіть на тісто гриби, італійські трави, сіль та перець. Поставте в духовку і запікайте 10-12 хвилин, поки гриби не стануть м'якими і золотистими.
- Крок 3: Додайте на тісто томатний соус, натертий моцареллу і пармезан, і продовжуйте випікати піцу в духовці ще 10-12 хвилин, поки сири не розплавляться і піца не стане золотистою.
- Крок 4: Прикрасьте свіжим листям базиліка та подавайте гарячою.
От і все! Тепер у вас є дуже смачна грибна піца, приготовлена в домашніх умовах. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтесь вишуканим грибним смаком!