Як приготувати заморожені пельмені

Всі знають, добрі домашні пельмені – це дуже смачно!

Ні, ми не будемо тут писати рецепт та розповідати, як ліпити ці домашні напівфабрикати, напевно багато господинь і так це знають, а також розуміють, що цей процес не швидкий та досить трудомісткий. Та й навіщо витрачати стільки часу, коли можна просто замовити вже приготовані з начинкою з свинини, яловичини, індички, курятини і навіть червоної риби, м'які й ніжні пельмені «Смачнота».

Повірте, наші досвідчені кухарі знають, як приготувати смачне ідеальне тісто для пельменів та апетитний соковитий фарш, і як зліпити вручну гарні пельмешки, щоб при варінні вони зберігали свою форму.

 

На виробництві ми використовуємо метод шокової заморозки, який дозволяє:

  • максимально зберегти первісний смак та якість страви,
  • зберегти поживну цінність,
  • забезпечити тривале зберігання домашніх напівфабрикатів у замороженому вигляді до 3 місяців у морозилці,
  • дотриматися безпеки та гігієнічні правила зберігання продуктів.

 

У нас ви знайдете покрокові інструкції та найкращі способи приготування домашніх заморожених пельменів ручного ліплення «Смачнота».

Отже, як правильно та смачно їх приготувати, читайте далі в статтях, вибирайте спосіб, що сподобався, готуйте, експериментуйте, пригощайте своїх рідних! Будемо раді почути ваші коментарі та відгуки з приводу приготовлених страв, діліться з нами вашими кулінарними шедеврами.

І нехай все буде Смачнота!

 

Найкращі способи приготування домашніх заморожених пельменів

  1. Відварити у каструлі.
  2. У мультиварці.
  3. Перейдіть за наступним посиланням, та ви дізнаєтеся відповідь на запитання: «Скільки і як смажити пельмені?».
  4. Запечені в духовці.
  5. У мікрохвильовій печі.

Наші постійні клієнти та великі любителі пельменів навіть винаходять свої оригінальні страви, виготовлені із смачних заморожених пельменів «Смачнота». Наприклад, яєчня, рагу, запіканки, різноманітні супи, пельмені у горщиках у сметані, із сиром запечені в духовці. Звучить дуже апетитно!

Купуйте про запас заморожені домашні напівфабрикати із нашого меню та зберігайте їх у морозилці - це дуже зручно: коли прийшли гості або ввечері для «ледачої» вечері у вас завжди буде «під рукою» майже готове блюдо. Лічені хвилини – гаряча тарілка з пельменями, хінкалі чи варениками у вас на столі. Всі ситі й задоволені, особливо господиня, яка на все про все витратила лише кілька хвилин.

 

На завершення, невеликий нюанс та найголовніший секрет!

Який би спосіб приготування заморожених пельменів «Смачнота» ви не обрали б, пам'ятайте:

Найсмачніші пельмені ті, що приготовані з любов'ю!