У вас в холодильнику залишилися макарони, які ніхто не хоче доїдати або, можливо, ви хочете створити страву "на швидку руку" з цього продукту? Може бути ваші дітки, все ж таки дуже люблять саме таку їжу, і ви лише хочете її трохи прикрасити?
Пропонуємо познайомитися з незвичайними рецептами їжі із вже зварених макаронів. Ми обіцяємо, що ваша страва буде дуже смачною та апетитною, а її приготування не займе багато часу.
Паста з сиром та беконом, макарони по-італійськи з соусом бешамель, шинкою та печерицями – це лише кілька цікавих рецептів ваших улюблених страв.
Паста з сиром та беконом
Для створення цієї страви підготуйте:
- 500 г зварених макаронів,
- 100 г бекону,
- 70 г твердого сиру,
- 1 столову ложку рослинної олії.
Готові макарони посипаємо тертим сиром і ставимо на 3 хвилини в мікрохвильову піч, щоб сир розплавився. Бекон ріжемо маленькими кубиками і підсмажуємо на олії. Далі його додаємо в тарілку з макаронами під сиром, злегка перемішуємо і насолоджуємося смачною стравою.
А хочете скуштувати макарони не просто під сирним шаром, а під вишуканим соусом? Тоді записуйте рецепт!
Паста під соусом бешамель
- 400 г макаронів відварити в окремій ємності.
- У сковороді потрібно розтопити 3 столові ложки вершкового масла, до нього додати стільки ж борошна, перемішати.
- Потім до сковороди долити 300 мл теплого молока, постійно помішуючи суміш. Маса повинна загуснути і знайти однорідну консистенцію.
- Тоді можна додати в ємність 1 грам мускатного горіха, чорний мелений перець і сіль за смаком.
- Все ще раз перемішати і можна поєднувати з макаронами.
Любите весняний варіант підливи до страви? Маємо для вас цікавого рецепту макаронів по-італійськи.
Паста італійською
Головний інгредієнт у кількості 400 грамів знову потрібно відварити, щоб не витрачати час потім. Далі необхідно приготувати соус для страви італійською.
- Спочатку потрібно подрібнити часник, підсмажити на сковороді до золотистого кольору.
- Далі обдати окропом 200 г помідорів, зняти з них шкірку і нарізати кубиками, обсмажити на середньому вогні разом з часником ще 15 хвилин.
- У майже готову суміш додаємо петрушку та кінзу, а також спеції та сіль за смаком, готуємо ще близько 15 хвилин і даємо соусу охолонути перед вживанням.
Якщо вас зацікавив цей рецепт, то вам обов'язково сподобаються макарони з шинкою та печерицями та лазанья зі свининою. Їхній ніжний та приємний запах залишиться в пам'яті надовго.
Макарони з шинкою та печерицями
Головний інгредієнт, звичайно, відварити попередньо до готовності.
Потім готуємо соус, до складу якого входять:
- 150 г шинки,
- 200 г печериць,
- 80 г цибулі,
- 50 г вершкового масла,
- 1 середній помідор,
- сіль додаєте до смаку.
- Вершкове масло розтопити на сковороді, в нього додати нарізаний невеликими кубиками помідор, і так само соломкою шинка і печериці.
- Всі продукти підсмажити до золотистого кольору і додати ще сіль, перець, 2 столові ложки кетчупу.
- Всі інгредієнти ретельно перемішати і підсмажити ще 5 хвилин, даючи охолонути суміші.
Готуйте смачні страви з улюбленою пастою та пригощайте ними своїх рідних, близьких та друзів, а в нашому асортименті смачних домашніх напівфабрикатів рекомендуємо скуштувати смачну лазанью, апетитні сирники, ситні домашні пельмені, млинці з солодкою та солоною начинкою.
Смачного!