Швидка та смачна їжа з макаронів

У вас в холодильнику залишилися макарони, які ніхто не хоче доїдати або, можливо, ви хочете створити страву "на швидку руку" з цього продукту? Може бути ваші дітки, все ж таки дуже люблять саме таку їжу, і ви лише хочете її трохи прикрасити?

Пропонуємо познайомитися з незвичайними рецептами їжі із вже зварених макаронів. Ми обіцяємо, що ваша страва буде дуже смачною та апетитною, а її приготування не займе багато часу.

Паста з сиром та беконом, макарони по-італійськи з соусом бешамель, шинкою та печерицями – це лише кілька цікавих рецептів ваших улюблених страв.

Паста з сиром та беконом

Для створення цієї страви підготуйте:

  • 500 г зварених макаронів,
  • 100 г бекону,
  • 70 г твердого сиру,
  • 1 столову ложку рослинної олії.

Готові макарони посипаємо тертим сиром і ставимо на 3 хвилини в мікрохвильову піч, щоб сир розплавився. Бекон ріжемо маленькими кубиками і підсмажуємо на олії. Далі його додаємо в тарілку з макаронами під сиром, злегка перемішуємо і насолоджуємося смачною стравою.

А хочете скуштувати макарони не просто під сирним шаром, а під вишуканим соусом? Тоді записуйте рецепт!

Паста під соусом бешамель

  1. 400 г макаронів відварити в окремій ємності.
  2. У сковороді потрібно розтопити 3 столові ложки вершкового масла, до нього додати стільки ж борошна, перемішати.
  3. Потім до сковороди долити 300 мл теплого молока, постійно помішуючи суміш. Маса повинна загуснути і знайти однорідну консистенцію.
  4. Тоді можна додати в ємність 1 грам мускатного горіха, чорний мелений перець і сіль за смаком.
  5. Все ще раз перемішати і можна поєднувати з макаронами.

Любите весняний варіант підливи до страви? Маємо для вас цікавого рецепту макаронів по-італійськи.

Паста італійською

Головний інгредієнт у кількості 400 грамів знову потрібно відварити, щоб не витрачати час потім. Далі необхідно приготувати соус для страви італійською.

  1. Спочатку потрібно подрібнити часник, підсмажити на сковороді до золотистого кольору.
  2. Далі обдати окропом 200 г помідорів, зняти з них шкірку і нарізати кубиками, обсмажити на середньому вогні разом з часником ще 15 хвилин.
  3. У майже готову суміш додаємо петрушку та кінзу, а також спеції та сіль за смаком, готуємо ще близько 15 хвилин і даємо соусу охолонути перед вживанням.

Якщо вас зацікавив цей рецепт, то вам обов'язково сподобаються макарони з шинкою та печерицями та лазанья зі свининою. Їхній ніжний та приємний запах залишиться в пам'яті надовго.

Макарони з шинкою та печерицями

Головний інгредієнт, звичайно, відварити попередньо до готовності.

Потім готуємо соус, до складу якого входять:

  • 150 г шинки,
  • 200 г печериць,
  • 80 г цибулі,
  • 50 г вершкового масла,
  • 1 середній помідор,
  • сіль додаєте до смаку.
  1. Вершкове масло розтопити на сковороді, в нього додати нарізаний невеликими кубиками помідор, і так само соломкою шинка і печериці.
  2. Всі продукти підсмажити до золотистого кольору і додати ще сіль, перець, 2 столові ложки кетчупу.
  3. Всі інгредієнти ретельно перемішати і підсмажити ще 5 хвилин, даючи охолонути суміші.

Готуйте смачні страви з улюбленою пастою та пригощайте ними своїх рідних, близьких та друзів, а в нашому асортименті смачних домашніх напівфабрикатів рекомендуємо скуштувати смачну лазанью, апетитні сирники, ситні домашні пельмені, млинці з солодкою та солоною начинкою.

Смачного!