Цей рецепт великодньої паски ідеально підійде тим, хто не любить витрачати багато часу на приготування складних страв, але хоче порадувати своїх близьких смачним десертом. Спробуйте його сьогодні та здивуйте всіх своїм кулінарним талантом!
Простий і легкий рецепт паски в духовці - під силу починаючії господині
Крок 1: Приготування тіста
- Збийте 4 яйця з 1 склянкою цукру в пишну масу.
- Додати 1 склянку борошна, 1 ч.л. розпушувача та 1 ч.л. ванільного екстракту.
- Влийте 1 склянку олії та 1/2 склянки молока.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідного тіста.
Крок 2: Випікання домашньої паски в духовці
- Покладіть тісто у форму для паски, попередньо змащену олією.
- Випікати при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин.
Крок 3: Глазур
- Протягом останніх 5 хвилин приготування паски змішайте 1 склянку цукрової пудри та 2 ст.л. лимонного соку.
- Вийміть паску з духовки та нанесіть глазур на верхню частину.
- Залишіть паску на 10-15 хвилин для остигання.
Крок 4: Прикраса
Посипте великодню паску цукровою пудрою і прикрасьте великодній куліч за бажанням ягодами, горіхами або квітами.