Смачні курячі нагетси у фритюрі

Курячі нагетси у фритюрі - страва, яка нещодавно з'явилася на теренах української кухні, але вже встигла завоювати довіру та любов мешканців країни. Їхній ніжний смак, м'яка структура, приємний хрускіт залишать незабутні враження від прийому цієї страви.

Практично кожна господиня візьметься за виготовлення таких курячих домашніх напівфабрикатів, адже ми можемо запевнити вас, що цей процес дуже простий. Переконайтеся у цьому самі.

Нагетси з курки - найсмачнішу страву зробити легко та просто

Далі ми пропонуємо вам власноруч приготувати курячі нагетси, як у макдональдсі або як у kfc, рецепт яких ми готуємо вдома, він розрахований не менше ніж на 5 порцій. Якщо бажаєте приготувати на більшу кількість людей, необхідно пропорційно збільшити кількість інгредієнтів.

Отже, щоб приступити до обсмажування у фритюрі найсмачніших нагетсів у пануванні, вам потрібно:

  • 450-500 грам філе курки, а це приблизно 2 великі грудки;
  • 4 ст. ложки борошна з гіркою;
  • 2 яйця;
  • 1 ст. ложки соєвого соусу;
  • 4 ст. ложки панірувальних сухарів з гіркою;
  • 1 великий зубчик часнику;
  • 2 чайні ложки солі;
  • 1/2 ч. ложки цукру;
  • 1/2 ч. ложки паприки солодкої меленої;
  • 1/2 ч. ложки куркуми;
  • 1/2 ч. ложки меленого коріандру;
  • 1/2 ч. ложки меленого червоного перцю чилі;
  • 1 столова ложка винного оцту;
  • рослинна олія для фритюру, кількість приблизно 500 – 600 мл.

Коли всі продукти, необхідні для приготування страви зібрані, можна приступати до формування курячих шматочків з курки.

Почнемо з філе курки, його потрібно нарізати невеликими шматочками довжиною до 5 см, а шириною - до 1 см. Часник роздавити в часникодавці, а потім отримані шматочки м'яса замаринувати в соєвому соусі, винному оцті, 1 чайній ложці солі, цукор і часник - 40 хвилин, і якщо є час, можна і ніч.

Для паніровки взяти три миски. В одній змішати панірувальні сухарі, 1 чайну ложку солі, куркуму, паприку, коріандр, перець чилі, в іншій ємності збити яйця, а в третю насипати борошно.

Далі кожен замаринований шматочок курячого м'яса обваляти в борошні, яйці і наостанок у паніровці. Коли ви з кожним шматочком провели таку процедуру і склали їх в окремий посуд, можна викладати все на дно добре розігрітого фритюру, обов'язково покриваючи їх олією до верху, тільки тоді вийде на нагетсі хрумка скоринка.

Смажити нагетси у фритюрі в клярі на сковороді або на іншому посуді, потрібно не більше 6-7 хвилин, а коли помітите, що вироби набули золотистого відтінку, їх можна виймати з фритюру. Якщо перетримати їх у киплячому маслі - вони стануть сухі всередині, тобто не дуже соковиті.

Після фритюру їх рекомендується викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. І після деякого остигання, ви можете насолодитися найніжнішими і найсмачнішими апетитними курячими нагетсами у фритюрі з різними, заздалегідь приготовленими, соусами та маринадами.

Купуйте домашні напівфабрикати - це швидко вигідно та зручно

Якщо у вас немає часу та бажання возитися з підготовчими роботами, ви можете суттєво полегшити собі життя та зайшовши до нас на сайт ТМ Смачнота, вибрати та купити заморожені курячі нагетси з доставкою! Після цього прямо не розморожуючи їх можна помістити у фритюр на 6-8 хвилин і після смаження, насолоджуватися їх неймовірним смаком.

Якщо у вас є інтерес до інших домашніх напівфабрикатів нашого власного виробництва, пропонуємо вибрати вареники, пельмені, чебуреки, хінкалі, сирники або м'ясні, рибні котлети, виготовлені вручну тільки з натуральних інгредієнтів без консервантів та трансжирів.

Замовляйте, купуйте і переконайтеся!

Смачного!