Як краще подавати фрикадельки смажені чи тушковані у вершково-грибному соусі

Фрикадельки - знайома та улюблена страва кожної людини ще з дитинства. Ці м'ясні чи рибні кульки, найчастіше є доповненням до супу чи борщу, надаючи стравам неймовірно ніжного, вишуканого смаку.

Але також не варто забувати, що фрикадельки з фаршу, як готового, так і домашнього можна сміливо вживати як самостійну їжу з різноманітними гарнірами і підливами.

М'ясний фарш для фрикадельок може бути з курки, індички, яловичини, свинини з додаванням рису і навіть манки, крім того, вони можуть бути виготовлені з рибного фаршу, так що варіацій виконання начинки може бути безліч.

З чим і як краще подавати цю ароматну страву?

Перед тим, як приступати до приготування їжі, варто визначитися з вибором наповнювача. Фрикадельки можуть бути як з рибного, так і з м'ясного фаршу.

Потім сформовані кульки необхідно обсмажити на сковороді або за бажання запекти в духовці. Але смажений варіант нічим не поступається запеченому чи тушкованому, навпаки, надає страві особливого смаку. А якщо його ще й полити готовим вершково-грибним соусом, їжа набуває неймовірного відтінку. Від такої страви не можна відірватися.

Приготування фрикадельок у мультиварці, духовці або на сковорідці в соусі або з підливою, дуже популярне у всьому світі, а доповнювати його можна такими продуктами:

  1. Брокколі. Ця смачна капуста насиченого зеленого кольору зробить страву максимально привабливою, подарує багато корисних речовин та неймовірний смак.
  2. Натертий сир. Хрумка скоринка, яку він формує, надасть їжі оригінальний присмак. Ви навіть не помітите, як з'їсте велику порцію самостійно.
  3. Пряні трави. Вони дають страві неймовірний запах, що його точно почують з іншого кінця вашого населеного пункту.
  4. Різні види круп. Незважаючи на те, що м'ясні та рибні фрикадельки вже давно стали окремою стравою, їх також приємно вживати з гречаною, вівсяною, рисовою та іншими кашами, а також макаронними виробами.
  5. Зелень петрушки або інших рослин, а найкраще для корисного гарніру підходить салат із кількох видів овочів та заправки. Такий гарнір зробить страву вишуканою та ще більш апетитною.

А ще, щоб вразити ваших гостей ще більше, можна використовувати такий посуд як ємність для страви, як горщик або дрібна тарілка. У першому варіанті їжа виглядатиме привабливо та незвично. Другий варіант традиційніший.

Як скоротити час приготування?

Якщо у вас не вистачає часу для приготування смажених чи тушкованих фрикадельок у вершково-грибному соусі або, наприклад, для супу чи борщу – не біда! Купуйте свіжі, соковиті та корисні домашні напівфабрикати із високоякісного фаршу у нас в інтернет магазині ТМ Смачнота.

Наші фахівці готують фрикадельки з урахуванням усіх державних вимог, а також правильно їх заморожують у шоковому заморожуванні та зберігають у морозильних скринях, від чого наші в ручну зроблені напівфабрикати абсолютно не втрачають свій смак та аромат.

А також ми пропонуємо своїм клієнтам придбати безліч інших напівфабрикатів, таких як хінкалі, пельмені, вареники, бендерики, бургерні котлети, налистники, голубці, лазанью, штрудель. Завжди в асортименті ковбаски гриль, піца, фарширований перець, пісні котлети з броколі та грибами за вигідними цінами. Звертайтесь!

Смачного!