Фрікадельки - найсмачніша і найніжніша страва, яку люблять як діти, так і дорослі. Ці соковиті м'ясні кульки, та ще й з ароматною начинкою, стануть вашим найкращим обідом, сніданком та вечерею. А після вживання, навіть невеликої кількості фрикадельок, ви не відчуватимете голод довгий час.
Але якщо ви ще ніколи не готували цю страву і бажаєте зробити це вперше, пропонуємо рецепт вдалих м'ясних кульок з відповідним овочевим соусом.
Підлива до фрикадельок - легко та просто
Найголовніше, що потрібно знати перед початком приготування страви - для нього можна використовувати абсолютно будь-який фарш, навіть рибний. Ви можете підібрати м'ясо, птицю або рибу, що підходять за ціною вашої кишені або вашого смаку.
У даному рецепті використовуємо м'ясо свинини і кількість м'ясного фаршу має бути не менше півкілограма, що за вартістю виходить не дуже багато.
Які інгредієнти потрібні, щоб приготувати м'ясні фрикадельки зі смачною підливою?
- 500 г свинячого фаршу;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 1 склянка води;
- 1 чайна ложка солі;
- 0,5 чайної ложки чорного меленого перцю;
- 1 яйце;
- 1 чайна ложка борошна;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- 100 г сметани;
- по 2 гілочки петрушки та кропу;
- рослинна олія 70 грам.
Для початку необхідно помити і очистити від шкірки моркву та цибулю, а потім дрібно нарізати і підсмажити до золотистого кольору на олії. Далі змішати з піджаркою томатну пасту і сметану до однорідної маси і в кінці долити трохи води.
Отриману суміш необхідно вилити у смажені овочі та довести масу до кипіння. Вже готовий ваш соус до ніжної страви.
Ситні та смачні м'ясні кульки у підливі
Приступимо до приготування фрикадельок. М'ясний фарш з'єднаємо з яйцем та зеленню, яку необхідно заздалегідь подрібнити, суміш посолити та поперчити. Можна приступати до формування виробів! Тільки запам'ятайте, що це потрібно робити мокрими руками! До сухих, м'ясний фарш буде чіплятися, і ви не зможете зробити красиву і акуратну кульку.
Готові фрикадельки помістити на сковороду у вже готовий овочевий соус з томатною пастою і сметаною, додати борошно, перемішати з водою, що залишилася. Отриману масу тушкувати на середньому вогні 20 хвилин.
І вже через деякий час у вас вийдуть найсмачніші м'ясні фрикадельки з ароматною овочевою підливою. Від них ви точно не зможете відірватися.
А якщо ви не хочете довго перебувати біля плити, та й з часом у вас напружено, пропонуємо вам замовити та купити заморожені м'ясні фрикадельки з індички або курячі для дітей з доставкою додому, в інтернет магазині домашніх напівфабрикатів ТМ Смачнота, тим самим ви пристойно заощадите час на їх виготовленні. Вам залишиться тільки зробити підливу та викласти м'ясні фрикадельні кульки до неї.
Крім того, для Вас, наші дорогі покупці, ми за домашніми рецептами постійно виготовляємо вручну зі свіжих натуральних продуктів, найрізноманітніші домашні напівфабрикати, які потім швидко заморожуємо у шоковому заморожуванні.
Це пельмені, вареники, чебуреки, хінкалі, налистники, тефтелі, рибні та м'ясні котлети, картопляні зрази та сирники до сніданку.
А на обід і вечерю можемо запропонувати фарширований перець, голубці, курячі нагетси, драники з картоплі, фаршировані грибами курячі стегенця, лазанья, печінкові торти, пироги, штруделі і звичайно домашнє морозиво з незвичайними наповнювачами.
Готуйте із задоволенням, а ми у цьому завжди допоможемо!
Смачного!