Бажаєте приготувати незвичайну піцу? Спробуйте піцу карбонару! Це поєднання класичної італійської піци з вишуканою стравою римської кухні – пастою карбонару. Рецепт дуже простий і ви зможете приготувати цю смачну піцу вдома, використовуючи звичайні інгредієнти.
Як приготувати піцу карбонару? Ось покроковий рецепт
Крок 1: Приготуйте тісто для піци
Для приготування тіста для піци вам знадобляться:
- 300 грамів борошна
- 1 чайна ложка солі
- 1 чайна ложка сухих дріжджів
- 1 склянка теплої води
- 1 столова ложка оливкової олії
Змішайте борошно, сіль та дріжджі у великій мисці. Додайте теплу воду та оливкову олію, потім замісіть тісто. Поставте тісто в тепле місце і дайте піднятися на 30 хвилин.
Крок 2: Приготуйте начинку
Для начинки та в якості соусу для піци, вам знадобляться:
- 200 грамів грубо нарізаного бекону
- 3 яйця
- 1/2 склянки тертого пармезану
- 1/2 склянки кисломолочної сметани
- 1 чайна ложка солі
- 1/4 чайної ложки чорного перцю
Обсмажте нарізаний бекон на середньому вогні, поки він стане хрустким. В іншій мисці збийте яйця, кисломолочну сметану, сіль та чорний перець. Додайте обсмажений бекон і тертий пармезан, добре перемішайте.
Крок 3: Зберіть піцу
Розкачати тісто на пишний корж, потім викласти начинку на тісто, залишивши края вільними. Випікайте в духовці при 200 градусах Цельсія протягом 15-20 хвилин, поки скоринка не стане золотистою.
От і все! Тепер у вас є смачна і оригінальна піца карбонару, яку ви можете приготувати вдома. Не забудьте подавати її гарячою, щоб насолодитись її смаком повною мірою.
Сподіваємося, що наш покроковий рецепт допоможе вам приготувати смачну піцу карбонару та порадує вас та ваших близьких. Спробуйте цей рецепт сьогодні та здивуйте своїх гостей своєю кулінарною майстерністю!