Смажені купати, ковбаски курячі, свинячі, чивапчичі та домашня українська ковбаса на грилі

Українську домашню ковбасу, як і купати, свинячі та курячі ковбаски на грилі можна приготувати

кількома традиційними та дуже смачними способами.

Розглянемо в наших статтях деякі з них, такі як в духовці, на сковороді або мікрохвильовій печі,

а також, безпосередньо в цій статті розповімо про спосіб, яким користуються дуже і дуже багато на пікніку,

а саме смаження купатів, свинячих і курячих ковбасок, чивапчичі, а також домашньої української ковбаси на грилі.

 

Класична або традиційна смаження української ковбаси, купатів, чивапчичі, свинячих та

курячих ковбасок на грилі

Це, мабуть, найулюбленіший і найтрадиційніший спосіб приготування м'ясних виробів на пікніку при виїзді на природу.

При такому способі приготування найголовніше правило - це повне розморожування напівфабрикатів перед тим,

як класти їх на грати гриль.

Адже при сильному заморожуванні обсмажування відбудеться лише зовні, але при цьому середина,

або внутрішня частина залишиться досить сирою і не повністю приготовленою.

 

Готуємо цю страву правильно

Для більш правильного та швидкого приготування, купати, чивапчичі, домашню українську ковбасу, свинячі та

курячі ковбаски різних розмірів спочатку трохи приварюють у окропі зі спеціями, але не більше 5-7 хвилин для того,

щоб зовнішня кишка, в якій вони перебувати, стала більш еластичною.

Після цього грати гриль, як і сам виріб, насухо обітріть паперовим рушником і легенько змастіть соняшниковою олією

або смальцем для того, щоб при жарінні вони не прилипали до лозин грат і акуратно покладіть кільцями на розпечені грати.

 

Скільки потрібно готувати за часом

Готувати домашню ковбасу українську після приварювання зі спеціями потрібно приблизно 25-30 хвилин, чивапчичі,

ковбаски свинячі, курячі та купати готуються не більше 12-15 хвилин на гриль ґратах.

При цьому потрібно дотримуватись і підтримувати гарний жар, але в жодному разі не відкритий вогонь від деревного вугілля.

За час приготування необхідно кілька разів перевернути їх для рівномірного пропікання та обсмажування з усіх боків.

 

Один невеликий лайфхак, який зробить хрусткими вашу українську домашню ковбасу, чивапчичі, купати та

свинячі, курячі ковбаски зовні

  • Пропустіть пару зубчиків часнику через часникодавку і змішайте їх із розтопленим маслом.
  • Отриманою сумішшю змащуйте блюдо, що смажиться при кожному перевертанні до готовності.
  • Отримайте хрумку ніжну скоринку з ароматним часниковим смаком і ароматом.

 

Як зрозуміти, що страва вже готова

Коли мине призначений час, проколіть їх у кількох місцях загостреною сірником або зубочисткою.

Витікаючий, повністю прозорий м'ясний сік буде сигналом до того, що ваша страва повністю готова.

Якщо сік має рожевий відтінок, потримайте їх над вугіллям ще 3-5 хвилин і проробіть процедуру з протиканням ще раз.

Якщо є термометр зі щупом, скористайтеся ним. Температура кулінарної готовності має становити 70-72 градуси.

 

Красива подача страви

Зрозуміло, що таку красу, найкраще розрізати безпосередньо на великому блюді, поставленому на столику,

зовсім недалеко від святкового столу, щоб кожен гість міг собі вибрати, саме той шматочок, який йому подобається.

Подавайте з різними гарнірами, підливами, соусами та приправами, а також з овочевими та грильованими салатами.

Смачного!